Top 40: Famke Louise en Ronnie Flex brengen kerst

- Hitlijsten

 Ronnie Flex Famke Louise Imagine Dragons
Top 40: Famke Louise en Ronnie Flex brengen kerst

Twee binnenkomers telt de Media Markt Top 40 deze week. Famke Louise en Ronnie Flex zorgen met de Klapper van de Week voor de kerstsfeer in de lijst en met Bad Liar scoort Imagine Dragons opnieuw een Top 40-hit.

24. ALLEEN DOOR JOU – Famke Louise feat. Ronnie Flex

De afgelopen weken werden de geruchten over een mogelijke liefdesrelatie tussen Famke Louise en Ronnie Flex steeds sterker. Dankzij de videoclip bij hun kersthit Alleen Door Jou is nu duidelijk hoe het precies zit tussen de twee. De veelbesproken kus die Famke en Ronnie elkaar aan het einde van de clip geven neemt alle twijfels weg. Famke bevestigde op de dag dat de clip verscheen in meerdere interviews dat Ronnie en zij inderdaad verliefd op elkaar zijn. In muzikaal opzicht zijn de twee in ieder geval een prima koppel. De vorige samenwerking tussen Famke Louise en Ronnie Flex, Fan, stond eerder dit jaar tien weken genoteerd in de Media Markt Top 40. De vierde plek was toen de hoogst behaalde positie.

28. BAD LIAR – Imagine Dragons

2018 was een druk jaar voor Imagine Dragons. Zo toerde de band uit Las Vegas met de Evolve World Tour, waarmee twee keer Nederland werd aangedaan, en in de tussentijd werd een compleet nieuw album opgenomen. Origins is de titel en dat verscheen vorige maand, nog geen anderhalf jaar na voorganger Evolve. Bad Liar is de elfde Top 40-notering voor Imagine Dragons en werd mede geschreven door Aja Volkman. Opmerkelijk, want zij was tot dit voorjaar getrouwd met zanger Dan Reynolds. Ook privé was 2018 dus een intensief jaar voor de band. Inmiddels schijnen Dan en Aja weer te daten en hun samenwerking is het bewijs dat er blijkbaar nog altijd wat speelt tussen de twee. Radio 538 koos Bad Liar als Alarmschijf.

Foto: YouTube

1 Reactie

Log in om te reageren.

Leroy Stelten  - 
serieus top 40. nu ben ik er echt klaar mee!!!