Top 40: Clean Bandit komt het hoogst binnen

- Hitlijsten

 Clean Bandit Luis Fonsi Lucas & Steve Panic! At The Disco
Top 40: Clean Bandit komt het hoogst binnen

Baby van Clean Bandit, Marina And The Diamonds en Luis Fonsi is deze week de hoogste binnenkomer in de Media Markt Top 40. Ook Lucas & Steve en Panic! At The Disco mogen weer een Top 40-hit bijschrijven op hun cv.

32. BABY – Clean Bandit feat. Marina And The Diamonds & Luis Fonsi

De Top 40-entry van de nieuwste hit van Clean Bandit valt mooi samen met de release van het nieuwste album van het Britse drietal. What Is Love? is de titel. Twaalf tracks bevat het, waarvan je er een aantal al kent uit de Top 40 van de afgelopen tijd. Zo vindt je onder meer de hits Symphony (met Zara Larsson) en Rockabye (met Seal Paul en Anne-Marie) op het album. Verder staan er samenwerkingen op met bijvoorbeeld Craig David en Ellie Goulding. De nieuwste hit van Clean Bandit heet Baby en ook daarop zijn bekende namen te horen. Zangeres is Marina Diamandis, beter bekend als Marina And The Diamonds, en de raps komen van Luis Fonsi. Inderdaad, die van Despacito. Radio 538 koos Baby als Alarmschijf.

36. WHERE HAVE YOU GONE (ANYWHERE) – Lucas & Steve

Samen met Adobe en platenlabel Spinnin’ Records organiseerden Lucas & Steve onlangs een wedstrijd wie het mooiste artwork kon ontwerpen voor hun nieuwe single. De winnaar kreeg onder andere tickets voor het Amsterdam Dance Event en bovendien is diens ontwerp de lay-out geworden bij de nieuwste hit van het Limburgse dj-duo. Het is een remake van de track Anywhere, die Lucas de Wert en Steven Jansen eerder dit jaar uitbrachten, maar dan in een radiovriendelijk jasje. Zo is het origineel instrumentaal, maar op Where Have You Gone wordt gezongen. Het is de vijfde Top 40-notering voor Lucas & Steve. Net als de vorige vier werd ook Where Have You Gone (Anywhere) door Radio 538 uitgeroepen tot Dance Smash.

39. HIGH HOPES – Panic! At The Disco

Twaalf jaar geleden is het alweer dat Panic! At The Disco twee bescheiden Top 40-hits scoorde. In de zomer van 2006 kwam de single I Write Sins Not Tragedies tot de 29ste plek en een paar maanden later bleef But It’s Better If You Do op nummer 32 steken. Op één Tipparade-notering in 2008 na bleef het vervolgens akelig stil rond de Amerikaanse punkrockers. En ook High Hopes leek in eerste instantie geen hitsucces te worden. De single verscheen afgelopen zomer al als voorloper op het album Pray For The Wicked. Inmiddels is Panic! At The Disco vooral het eenmansproject van zanger Brendon Urie. De andere bandleden van destijds zijn er niet meer bij. Radio 538 koos High Hopes als Alarmschijf.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!