Top 40: Bekend team komt het hoogst binnen

- Hitlijsten

 DJ Khaled David Guetta Anne-Marie Justin Bieber Chance The Rapper Quavo
Top 40: bekend team komt het hoogst binnen

Ze scoorden al eerder een hit samen en nu is het weer raak. DJ Khaled, Justin Bieber, Chance The Rapper en Quavo komen deze week het hoogst de Top 40 binnen met No Brainer. Ook ex-Alarmschijf Don't Leave Me Alone van David Guetta en Anne-Marie is nieuw.

27. NO BRAINER – DJ Khaled & Justin Bieber & Chance The Rapper & Quavo
‘Never change a winning team’, hoor je mensen wel eens zeggen. Logisch dus dat DJ Khaled wederom Justin Bieber, Chance The Rapper en Quavo heeft ingeschakeld om mee te werken aan zijn nieuwste hit. Het viertal kwam, versterkt door Lil’ Wayne, vorig jaar zomer al tot de tweede plek in de Media Markt Top 40 met I’m The One. Nu is het kwartet dus opnieuw gezamenlijk de studio ingedoken. No Brainer is het resultaat en die track zul je binnenkort ook tegenkomen op het nieuwe album van DJ Khaled. Dat staat gepland voor het komende najaar en gaat Father Of Asahd heten. De titel is een verwijzing naar het zoontje van DJ Khaled en zijn vriendin Nicole. De kleine Asahd wordt over twee maanden twee jaar oud.

32. DON’T LEAVE ME ALONE – David Guetta feat. Anne-Marie
Ruim een maand geleden onthulde David Guetta dat hij de laatste hand legt aan een nieuw album. Het zevende van de Franse dj en producer verschijnt na de zomer. De titel is nog niet bekend, maar zeker is wel dat zijn nieuwste hit Don’t Leave Me Alone er op zal staan. Het is een samenwerking met Anne-Marie. De 27-jarige Britse zangeres, die met haar achternaam Nicholson heet, scoort niet alleen haar vijfde Top 40-hit. Don’t Leave Me Alone is ook haar vijfde Alarmschijf. Een honderd-procent-score dus. Die heeft David Guetta natuurlijk niet, maar dat is niet gek als je weet dat dit al zijn 43ste hit is. Twaalf ervan werden tot Alarmschijf uitgeroepen door Radio 538. Opmerkelijk: David heeft nog nooit op 1 gestaan in de Top 40.  

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!