Tipparade: Sevn Alias hoogste nieuwe

- Hitlijsten

 Sevn Alias Lil Kleine Ed Sheeran Justin Bieber Raye David Guetta Robin Schulz Marco Borsato Armin Van Buuren
Sevn Alias

In de nieuwste Tipparade is Herres van Sevn Alias de hoogste van acht binnenkomers.

Met Herres maakte Sevn Alias een eerbetoon aan zijn favoriete voetbalclub en uitgerekend in de week dat daar heel veel over te doen is komt zijn nieuwste track uit. Zowel De Missie (van Kalvijn) als Walou Crisis (van Dopebwoy, 3robi en Mula B) weten de meeste winst te pakken door 12 plekken te stijgen. Dat kan dan weer niet gezegd worden van Medellín (van Madonna en Maluma) en Atje Voor De Sfeer (van René Karst) die deze week geen winst weten te boeken.

De volledige Tipparade bekijk je hier. De binnenkomers van deze week nemen we vanzelfsprekend met je door.

17 (--) HERRES- Sevn Alias
“Geboren uit mijn liefde voor Ajax”, zo vertelt Sevn Alias over Herres. Afgelopen weekeinde feestte het team van Ajax na het winnen van de KNVB-beker. Herres, dat vrij vertaald ‘kapot maken’ is, is natuurlijk een dikke knipoog naar David Neres. Ook Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en Dusan Tadic hebben een plek in het nummer gekregen.

18 (--) DICHTERBIJ JE- Lil Kleine
Deze week wisselt Lil Kleine de ene voor de andere track in. Het Geluid krijgt na drie weken met Dichterbij Je een opvolger in de Tipparade. En voor Jorick is het een nummer dat vol van emotie zit. Ongetwijfeld is zijn nieuwste track komende zaterdag te horen in de Ziggo Dome als Lil Kleine daar, in het gezelschap van Ronnie Flex, Frenna, Yung Felix en Xander de Buisonjé twee concerten zal geven.

20 (--) I DON’T CARE- Ed Sheeran & Justin Bieber
Ed Sheeran en Justin Bieber stonden al samen in de Tipparade. De twee zijn namelijk te zien in de videoclip van Lil Dicky, Earth. Daar hebben ze een kleine rol waar de twee elkaar nu hebben gevonden voor een hit van jewelste. Of er meer muziek van de twee aan zit te komen is de vraag. Justin Bieber maakte in 2015 zijn laatste album met Purpose waar Ed Sheeran in 2017 het album X afleverde.

21 (--) TOUGH LOVE- Avicii
Met SOS scoort Avicii zijn derde nummer 1-hit en het is zeker nog niet het laatste dat we van de Zweedse dj te horen krijgen. Op 6 juni verschijnt het album TIM en deze vrijdag krijgen we met Tough Love een tweede voorproefje. Aan de track werken ook Vargas & Lagola en Agnes mee. Die laatste ken je misschien nog uit 2009 toen ze met Release Me dik drie maanden in de Top 40 stond.

23 (--) HOE HET DANST- Marco Borsato & Armin van Buuren & Davina Michelle
Hoe Het Danst is de eerste track uit een serie samenwerkingen die we van Marco Borsato mogen verwachten. “Duetten en samenwerkingen lopen als een rode draad door mijn carriere. We beginnen met Armin van Buuren die ik enorm hoog heb zitten als een van de beste dj’s ter wereld en Davina Michelle die de afgelopen tijd bewezen heeft een van de grootste Nederlandse zangtalenten te zijn.” Beiden zullen ook te zien zijn tijdens de uitverkochte Kuip-concerten op 29 en 30 mei en op 1, 2 en 5 juni. Voor dat laatste concert zijn nog een paar kaarten beschikbaar.

28 (--) HOMICIDE- Logic ft. Eminem
Logic heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij huizenhoog opkijkt tegen Eminem. Eerder dit jaar mocht hij de rapper ontmoeten en dat er een klik was blijkt nu uit de samenwerking tussen de twee. Het nummer Homicide is een voorproefje van een nieuw album van Logic, Confessions Of A Dangerous Mind, dat we waarschijnlijk later dit jaar mogen verwachten.

29 (--) ALL THIS LOVE- Robin Schulz (feat. Harloe)
Robin Schulz heeft zich inmiddels weten op te werken tot de top 5 van meest succesvolle Duitse acts in ons land. Voorlopig zal die titel nog wel even bij Boney M. blijven staan maar de populariteit van de Duitse dj blijft groeien. Zo is hij bijvoorbeeld de eerste Duitser ooit die op YouTube al meer dan 2 miljard views op zijn naam heeft staan. All This Love, de samenwerking met Harloe, is de opvolger van Speechless dat afgelopen week op 12 in de Top 40 stond.

30 (--) STAY (DON’T GO AWAY)- David Guetta feat. Raye
David Guetta behoeft geen toelichting: de meest succesvolle Franse act met 45 Top 40-hits op zijn naam en een record van 600 weken in de Top 40. Raye is dan echt een kleintje maar de 21-jarige Britse heeft ook al twee keer in de Top 40 gestaan. Eerst met Jonas Blue (op By Your Side) en daarna met Jax Jones (op You Don’t Know Me – Na – Na Ay!).