Tipparade: Revivalists nieuw op 1

- Hitlijsten

 Nielson Jess Glynne Lost Frequencies Josylvio Idaly Maan
The Revivalists

De nieuwe Tipparade telt zes binnenkomers met de Alarmschijf van deze week als hoogste nieuwe.

Twee nummers hebben deze week de sprong naar de Media Markt Top 40 kunnen maken. In de nieuwe lijst maken Kanye West en Lil Pump met I Love It ondertussen de grootste stappen voorwaarts. De verse en mogelijk aanstormende nieuwe hits stellen we aan je voor:

1 (--) ALL MY FRIENDS- the revivalists
The Revivalists timmeren inmiddels al dik tien jaar aan de weg en hebben inmiddels al drie albums afgeleverd via Vital Signs (2010), City Of Sound (2012) en Men Amongst Mountains (2015). Van dat laatste album wist de single Wish I Knew You zelfs een plek in de Billboard Hot 100 te scoren. De groep uit New Orleans is inmiddels bezig met het vierde album en All My Friends verscheen in augustus als eerste single van dat album. Deze week heeft die track in ieder geval de volle aandacht want op Radio 538 is het de Alarmschijf.

24 (--) LIL MAMA- idaly feat. josylvio
Twee weken geleden verdween de remix van Wine Slow uit de Tipparade maar Idaly zit beslist niet stil. Zo verscheen op de eerste vrijdag van deze maand Minder Is Meer met daarop de tracks ASS en Lil Mama. Op dat laatste nummer kreeg hij de hulp van Josylvio waarvan we inmiddels wetn dat hij zowel voor zijn album (Hella Cash) en zijn single (Catch Up) genomineerd is voor een Buma NL-award.

26 (--) LIEF ZOALS JE BENT- maan
“Een heel lief positief liefdesliedje”, zo omschrijft Maan haar nieuwste single. Met de track lanceerde de 21-jarige zangeres voor het eerst een ‘eigen’ Nederlandstalige single. Eerder bracht ze wel een cover van Jij Bent De Liefde (origineel van Kenny B) en pakte ze met Blijf Bij Mij en Spijt via samenwerkingen met Ronnie Flex en Jonna Fraser twee Top 40-hits. Lief Zoals Je Bent werd onder meer geschreven door Martin Gjerstad en Anouk en die twee komen we ook tegen op Het Is Klaar, de nieuwste track van Anouk.

28 (--) ALL I AM- jess glynne
Op 12 oktober moet dan eindelijk het tweede alum van Jess Glynne verschijnen: “Ik moest zeker weten dat het moment klopte en dat alles perfect was”, zo deelde de Britse eerder over de release die steeds werd uitgesteld. Drie jaar na I Cry When I Laugh verschijnt het album Always In Between met daarop ook een nummer uit de pen van Ed Sheeran (Thursday). I’ll Be There was de eerste single van het nieuwe album maar kwam niet in de Tipparade. Dat gebeurt deze week wel met All I Am.

29 (--) IJSKOUD- nielson
Eveneens op 12 oktober verschijnt het derde studioalbum van Nielson, Diamant. De titelsong, die eerder dit jaar bijna twee maanden in de Top 40 stond, is inmiddels genomineerd voor een Buma NL-award. Doen, Durven Of De Waarheid bleef deze zomer steken in de Tipparade en afgelopen vrijdag serveerde Nielson de openingstrack van het album. IJskoud zal op het album gezelschap krijgen van 12 andere nummers.

30 (--) LIKE I LOVE YOU- lost frequencies ft. the nghbrs
In 2015 maakte Lost Frequencies zijn debut in de Top 40 met Are You With Me. In een razend tempo heeft Felix de Laet zich op weten te werken in de rangschikking van de meest succesvolle Belgische acts in ons land want achter Clouseau, K3 en Stromae staat hij inmiddels op de vierde plek. Like I Love You is de opvolger van Melody, de track die hij samen met James Blunt maakte en eerder dit jaar 9 weken in de Tipparade stond.

De nieuwe Tipparade kun je hier natuurlijk ook vinden.