The Business vierde keer meest gedraaid

- Hitlijsten

 Tiësto
The Business vierde keer meest gedraaid

The Business weet opnieuw beslag te leggen op de eerste plek in de Airplay Top 40. De track van Tiësto stond de vorige drie weken lager in de lijst.

Tiësto wist op 5 december de eerste plek van de Airplay Top 40 te bereiken maar moest daarna plaats maken voor Let’s Love van David Guetta en Sia. Nadat The Business opnieuw twee weken op nummer 1 stond volgde Last Christmas, Nu Wij Niet Meer Praten en opnieuw Let’s Love als meest gedraaide tracks in de Airplay Top 40. The Business staat nu voor de vierde week op nummer 1.

Meduza en Dermot Kennedy komen met Paradise voor het eerst in de top 3. In 2019 lukte dat Meduza niet met Piece Of Your Heart dat toen bleef steken op nummer 4. Dermot Kennedy stond dat jaar, met Power Over Me, al wel zes weken in de top 3. In de top 10 weet Who’s Laughing Now (van Ava Max) zichzelf in de elfde week te overtreffen door nu voor het eerst in de top 7 te komen.

De ex-Alarmschijf van The Kid Laroi, Without You, is op nummer 14 de hoogste van twee nieuwe binnenkomers. Get Out My Head van Shane Codd is ook nieuw maar die track doet dat, met een binnenkomst op nummer 40, het meest bescheiden.

Die 40e plaats was vorige week het domein van Krezip waar de groep toen met You Are Not Alone wist binnen te komen. Deze week klimt die track 9 plaatsen als snelste stijger naar nummer 31. Minder goed vergaat het Anyone van Justin Bieber. De track die vorige week op nummer 3 wist binnen te komen levert nu 20 plaatsen in.

De complete Airplay Top 40 bekijk je hier

1 ( 2) THE BUSINESS- Tiësto

14 (--) WITHOUT YOU- The Kid Laroi 

31 (40) YOU ARE NOT ALONE- Krezip 

40 (--) GET OUT MY HEAD- Shane Codd