Sunflower op 1 in Global Top 40

- Hitlijsten

 Post Malone Swae Lee
Post Malone | Swae Lee

Sunflower, de hit van Post Malone en Swae Lee, heeft deze week de eerste plek van de Global Top 40 weten te bereiken.

De track kwam begin november al binnen in de Global Top 40 maar kwam tot nu toe niet verder dan de derde plaats. Afgelopen week verscheen er een nieuwe video bij de clip en dat was het laatste zetje dat Sunflower nodig had om de eerste positie te bereiken. Taki Taki, de hit van DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna en Cardi B, stond 8 weken op nummer 1 en zakt nu een plekje naar nummer 2. Ook Ariana Grande moet, met haar Thank U, Next, een plek inleveren op nummer 3. Haar andere hit, Imagine, die drie weken geleden binnen kwam op nummer 9, is nu met 10 plaatsen verlies op nummer 34 de snelste zakker.

Say My Name, de nieuwste track die David Guetta maakte met Bebe Rexha en J. Balvin, kwam vorige week bescheiden binnen op nummer 38. Deze week pakt de hit 20 plaatsen winst en daarmee is het de snelste stijger in de lijst.

De nieuwe Global Top 40 telt slechts twee binnenkomers. Saturday Nights, de track die Khalid op zijn Suncity-ep zette, is op nummer 37 de hoogste binnenkomer. Ook Fire On Fire, het nummer dat Sam Smith voor de Netflix-serie Waterschapsheuvel maakte, is nieuw in de lijst.

Klik hier voor de complete Global Top 40.

1 ( 3) SUNFLOWER- Post Malone & Swae Lee
Check hier de songtekst van Sunflower

18 (38) SAY MY NAME- David Guetta & Bebe Rexha & J Balvin
Check hier de songtekst van Say My Name

37 (--) SATURDAY NIGHTS-Khalid

40 (--) FIRE ON FIRE- Sam Smith
Check hier de songtekst van Fire On Fire