Streaming Top 40: Verleden Tijd 6 weken op 1

- Hitlijsten

 Frenna Lil Kleine
Frenna

Voor de zesde week is Verleden Tijd (van Frenna en Lil Kleine) de meest gestreamde hit van ons land.

Ondertussen weet Frenna ook de tweede plaats te bezetten via zijn samenwerking met Bizzey, KM en Ramiks op Culo. Het verschil tussen beide hits is overigens minimaal. Achter de twee Nederlandse hits sluit Taki Taki van DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna en Cardi B aan op plaats 3.

Zeven weken lang stond Girls Like You (van Maroon 5 en Cardi B) in de min. Nadat de hit begin september op nummer 6 stond werden elke week wel één of meerdere plaatsen ingeleverd. Deze week heeft Girls Like You een opleving en schiet de track, met 11 plaatsen winst, opnieuw de top 10 in. Een slimmigheidje van Maroon 5; de band bracht vorige week een nieuwe videoclip bij de track uit. Ook Let You Love Me (van Rita Ora) stijgt deze week 11 plaatsen en dat maakt het nummer, net als Girls Like You, de snelste stijger. Dua Lipa en Silk City stegen met hun Electricity vorige week nog 14 plaatsen. Deze week leveren ze 17 plaatsen in en daarmee is hun hit op nummer 33 de snelste zakker.

De Streaming Top 40 telt slechts één nieuwe binnenkomer. Na Fefe en Bebe, de twee recente hits van 6ix9ine, hebben we nu ook een Zeze. Voor die track die binnen weet te komen op nummer 32 tekenden Kodak Black, Travis Scott en Offset.

De complete Streaming Top 40 check je hier.

1 ( 1) VERLEDEN TIJD- Frenna & Lil Kleine
Check hier de songtekst van Verleden Tijd

9 (20) GIRLS LIKE YOU- Maroon 5 feat. Cardi B
Check hier de songtekst van Girls Like You

29 (40) LET YOU LOVE ME- Rita Ora
Check hier de songtekst van Let You Love Me

32 (--) ZEZE- Kodak & Travis Scott & Offset

37 (RE) JACKIE CHAN- Tiësto & Dzeko ft. Preme & Post Malone
Check hier de songtekst van Jackie Chan