Streaming Top 40: Tones And I terug op 1

- Hitlijsten

 Tones And I
Tones And I

Deze week weet Tones And I terug te keren op de eerste plek van de Streaming Top 40 nadat ze twee weken van die plek was verdreven door de kersthit van Mariah Carey, All I Want For Christmas.

Dance Monkey vervolgt daarmee de eerdere reeks van elf weken waarin ze al de meest gestreamde hit van ons land in handen had. Achter de Australische keren Emma Heesters en Rolf Sanchez voor een tweede week terug op nummer 2 waar Blinding Lights van The Weeknd voor de eerste keer op nummer 3 weet te komen. In de top 10 zien we met een zesde plek voor Don’t Start Now van Dua Lipa en een negende plek voor Ride It van Regard nieuwe beste prestaties worden neergezet. Lose You To Love Me is op nummer 19 de snelste stijger. Daarmee wint Selena Gomez deze week 18 plaatsen. Eerder al stond ze met die hit al op nummer 9.

In de Streaming Top 40 zien we deze week 19 binnenkomers waarvan er vijf daadwerkelijk voor het eerst in de lijst staan. My Oh My, de ex-Alarmschijf van Camila Cabello en Dababy, is op nummer 19 de hoogste nieuwe. Ook Davina Michelle keert terug in de lijst met haar Duurt Te Lang. Daarmee staat ze ondertussen voor de 55e week in de lijst.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier

1 ( 3) DANCE MONKEY- Tones And I
Bekijk hier de songtekst van Dance Monkey

19 (37) MY OH MY- Camila Cabello feat. DaBaby
Bekijk hier de songtekst van My Oh My

21 (RE) LOSE CONTROL- Meduza x Becky Hill x Goodboys
Bekijk hier de songtekst van Lose Control

23 (--) 3 NIGHTS- Dominic Fike
Bekijk hier de songtekst van 3 Nights

25 (--) BEFORE YOU GO- Lewis Capaldi
Bekijk hier de songtekst van Before You Go

34 (--) ADORE YOU- Harry Styles
Bekijk hier de songtekst van Adore You

37 (--) YUMMY- Justin Bieber
Bekijk hier de songtekst van Yummy