Streaming Top 40: Tigers binnen op 2

- Hitlijsten

 Bilal Wahib
Bilal Wahib

Bilal Wahib zet zijn tweede hit meteen hoog in de Streaming Top 40 want Tigers komt binnen op nummer 2.

Daarmee is de derde hoge binnenkomer in een maand tijd een feit. Treinstation (van Boef) kwam in week 23 van niets op 1 waar dat twee weken later ook gebeurde met Nooit Thuis (eveneens van Boef maar nu met Ashafar). Nooit Thuis staat ook deze week op de eerste plaats waar Tigers direct daarna volgt op nummer 2. Zijn vorige track, Videovixen (met Bizzey) zakt naar nummer 6. Ondertussen heeft ook Boef twee hits in de top 10 staan; Treinstation zakt wel vier plaatsen naar nummer 7. Met zijn bijdrage op Get It All staat er nog een nummer met de rapper in de lijst.

Alle binnenkomers in de Streaming Top 40 zijn Nederlands; zo zien we ook Vakantie (van Dopebwoy en Jonna Fraser) en Get It All (van Bryan MG, Boef en Henkie T) in de lijst op de posities 17 en 24. Emma Heesters, die eerder een weekje in de lijst stond met Waar Ga Je Heen maar toen strandde op nummer 39, is terug in de Streaming Top 40 op nummer 37.

StaySolidRocky leek met zijn Party Girl geen hoge ogen te gooien. In de week na binnenkomst zakte de track naar nummer 36 maar deze week is de track met 11 plekken winst de snelste stijger. Lijpe heeft het in dat opzicht een stuk lastiger. Mijn Story, dat nu voor de vierde week in de lijst staat, zakt 9 plaatsen naar nummer 23. Die track wordt echter nog eens ingehaald door Alleen Soms dat al in de tweede week 21 plekken prijs moet geven. Daarmee is dat dan ook de snelste zakker.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

Luisteren naar de lijst kan via Spotify en de clips staan in onze afspeellijst op YouTube.