Streaming Top 40: Señorita blijft op 1

- Hitlijsten

 Shawn Mendes Camila Cabello
Camila Cabello

Weinig verschuivingen in de bovenste regionen van de Streaming Top 40 waar Shawn Mendes en Camila Cabello opnieuw de eerste plek weten te bezetten.

Señorita kwam vorige week van niets op 1 in de Streaming Top 40 en ook deze week staat het duo op die positie. De complete top 7 van de lijst is onveranderd. De laatste keer dat de complete top 7 van de streaminglijst bleef zitten was op 17 januari 2018. De eerste beweging in de lijst zien we op nummer 8 via TikTok. De samenwerking tussen Dopebwoy en Boef klimt 26 plaatsen en is meteen de snelste stijger. Boef en Dopebwoy staan overigens samen nogmaals in de top 10 – Guap blijft zitten op nummer 4.

Ed Sheeran, die samen met Justin Bieber op nummer 5 staat met I Don’t Care, is met Beautiful People, een samenwerking met Khalid, de hoogste van drie binnenkomers op nummer 11. De andere twee nieuwe tracks zijn Nederlandstalig via Dom Doen (van Henkie T en Jonna Fraser) en Zij Weet Het (van Tino Martin).

Taylor Swift heeft het moeilijk in de streaminglijst. Haar vorige track, Me!, verdween eind mei al na drie weken uit de lijst en datzelfde lot lijkt nu ook You Need To Calm Down te krijgen. Met 17 plaatsen verlies is het, op nummer 37, de snelste zakker.

Bekijk hier de volledige Streaming Top 40

1 ( 1) SEÑORITA- Shawn Mendes & Camila Cabello
Bekijk hier de songtekst van Señorita

8 (34) TIKTOK- Dopebwoy feat. Boef
Bekijk hier de songtekst van TikTok

11 (--) BEAUTIFUL PEOPLE- Ed Sheeran feat. Khalid
Bekijk hier de songtekst van Beautiful People

15 (--) DOM DOEN- Henkie T & Jonna Fraser
Bekijk hier de songtekst van Dom Doen

27 (--) ZIJ WEET HET- Tino Martin
Bekijk hier de songtekst van Zij Weet Het