Streaming Top 40: Señorita 9 weken op 1

- Hitlijsten

 Camila Cabello Shawn Mendes
Shawn Mendes | Camila Cabello

Señorita staat voor de negende week op 1 in de Streaming Top 40 maar Snelle klopt nu serieus aan om de leiding over te nemen.

De afgelopen acht weken hadden Shawn Mendes en Camila Cabello maar weinig te duchten van de concurrentie maar het verschil ten opzichte van de nummer 2 is deze week minimaal. Snelle mist met zijn Reünie nipt de eerste plaats. Wel passeert hij deze week zowel Hoe Het Danst (van Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren) en Old Town Road (van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus). Onderin de top 10 is Beautiful People (van Ed Sheeran en Khalid) de enige ‘nieuwe’ track ten opzichte van vorige week. Beautiful People stond eerder al vier weken in de top 10.

De Streaming Top 40 laat weinig verschuivingen zien. Dat maakt Goodbyes (van Post Malone en Young Thug), dat slechts vijf plekken winst pakt, op nummer 15 al de snelste stijger in de lijst. In omgekeerde richting worden meer verliezen geboekt. Daarbij is All Around The World (La La La) (van R3hab en A Touch Of Class) met 9 plekken verlies de snelste zakker.

Haat (Josylvio) is op nummer 27 de hoogste van drie binnenkomers in de lijst.

Bekijk hier de complete Streaming Top 40.

1 ( 1) SEÑORITA- Shawn Mendes & Camila Cabello
Bekijk hier de songtekst van Señorita

15 (20) GOODBYES- Post Malone featuring Young Thug
Bekijk hier de songtekst van Goodbyes

27 (--) HAAT- Josylvio

33 (--) IK STA JOU BETER- Kris Kross Amsterdam & Nielson
Bekijk hier de songtekst van Ik Sta Jou Beter

36 (RE) HIGHER LOVE- Kygo x Whitney Houston
Bekijk hier de songtekst van Higher Love