Streaming Top 40: Señorita 8 weken op 1

- Hitlijsten

 Shawn Mendes Camila Cabello
Shawn Mendes

Señorita is ook deze week de meest gestreamde hit van ons land.

Shawn Mendes en Camila Cabello zetten met hun prestatie een unicum neer want het duo staat sinds de binnenkomst, op 6 juli, op de eerste plaats. Daarmee overtreffen ze nu Patsergedrag, de hit van Sevn Alias, Lil Kleine en Boef die na binnenkomst op nummer 1 de Streaming Top 40 voor 7 onafgebroken weken de lijst wisten aan te voeren. De voornaamste concurrent voor Señorita is voor de zesde keer Hoe Het Danst van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle dat zes keer eerder, achter Señorita, op nummer 2 stond. Old Town Road (van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus) staat ook deze week op nummer 3 en die track staat ondertussen voor de 18e week in de top 3.

Suzan en Freek hebben hun tweede streaming top 10-hit te pakken. Als Het Avond Is kwam halverwege maart bij de tien meest gestreamde hits en hield het daar elf weken vol. Deze week klimt Blauwe Dag drie plaatsen naar nummer 8.

Deze week zien we twee nieuwe hits in de lijst, onder aanvoering van Anoniem, de track die Chivv op 8 augustus uitbracht met Sevn Alias en D-Double, dat binnen weet te komen op nummer 17. Lil Tecca heeft met Ransom de snelste stijger in handen door 11 plekken winst te pakken op nummer 21. In omgekeerde richting hebben Ariana Grande en Social House het een stuk moeilijker; Boyfriend is met 16 plekken verlies op nummer 38 de snelste zakker.

Bekijk hier de complete Streaming Top 40

1 ( 1) SEÑORITA- Shawn Mendes & Camila Cabello
Bekijk hier de songtekst van Señorita

17 (--) ANONIEM- Chivv ft. Sevn Alias & D-Double

21 (32) RANSOM- Lil Tecca

35 (RE) HOW DO YOU SLEEP?- Sam Smith
Bekijk hier de songtekst van How Do You Sleep?

37 (--) CHINA- Anuel Aa & Daddy Yankee & Karol G & Ozuna & J Balvin
Bekijk hier de songtekst van China