Streaming Top 40: Peaches schiet top 3 in

- Hitlijsten

 Justin Bieber Givēon Daniel Caesar
Streaming Top 40: Peaches schiet top 3 in

Peaches, de populairste track van het nieuwe album van Justin Bieber, stijgt naar nummer 3.

Ondanks al het nieuws rondom Bilal Wahib van afgelopen week blijft 501, de track met Ronnie Flex, ook deze week de meest gestreamde track. Dat is inmiddels voor de vierde week. Dat zorgt er voor dat Blijven Slapen, de samenwerking van Snelle en Maan, voor de vierde week op nummer 2 staat. Peaches is de meest gestreamde track van Justice, het zesde studioalbum van Justin Bieber. Met 19 plaatsen winst is het de snelste stijger en dat zet de track met Daniel Caesar en Giveon op nummer 3. Ook andere tracks van Bieber profiteren van het succes van het album. Zo klimt Hold On naar nummer 8 en stijgt Anyone naar plek 17. The Business van Tiësto zakt naar nummer 10. De track staat ondertussen wel voor de 20e week in de top 10 van de Streaming Top 40.

De Marokkaanse rapper Ice, afkorting van Iceman, is zoon van een Rotterdamse ijscoman. Afgelopen jaar viel hij al op met Miyek dat ondertussen al 8,5 miljoen keer werd aangeklikt op Spotify. Na tracks met bijvoorbeeld LouiVos, Numidia en Lijpe is Etages een track met 3robi en deze week de hoogste van drie nieuwe binnenkomers. Bij de binnenkomers zien we ook 10 Keer (van Jonna Fraser en Boef) en Montero (van Lil Nas X).

Een Moment, de nieuwste single van Marco Borsato met daarop ook Rolf Sanchez en John Ewbank, weet op streaming niet te overtuigen. Na vorige week al tien plekken te zijn gezakt gaan er deze week zelfs 14 plaatsen af en daarmee is het de snelste zakker in de lijst.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 (1) 501- Bilal Wahib feat. Ronnie Flex

3 (22) PEACHES- Justin Bieber feat. Daniel Caesar & Giveon

16 (--) ETAGES- ICE x 3robi

24 (--) 10 KEER- Jonna Fraser & Boef

33 (--) MONTERO (CALL ME BY YOUR NAME)- Lil Nas X