Streaming Top 40: Lil Nas X snelste stijger

- Hitlijsten

 Lil Nas X
Streaming Top 40: Lil Nas X snelste stijger

Waar Montero (Call Me By Your Name) vorige week op nummer 33 wist binnen te komen knalt de track nu, met 31 plekken winst, naar nummer 2.

Montero (Call Me By Your Name) is meteen ook de snelste stijger. Lil Nas X komt nog wel wat tekort om ook de eerste plaats over te nemen. Die staat voor de vijfde achtereenvolgende week op naam van Bilal Wahib en Ronnie Flex en hun 501. Justin Bieber, Daniel Caesar en Giveon blijven met Peaches zitten op nummer 3.

Justin Bieber weet zijn twee noteringen in de top 10 nog net te prolongeren want de Canadees wordt door zowel Masked Wolf als Tiësto gepasseerd. Hold On komt daarmee op nummer 10. Anyone zakt zeven plaatsen naar nummer 24 en is de laagst genoteerde Bieber-track.

Etages, de track van ICE en 3robi die vorige week op nummer 16 de hoogste nieuwe was, zakt nu 14 plaatsen en is daarmee op nummer 30 de snelste zakker.

Zowel Más Más Más (van Rolf Sanchez) als ook Head & Heart (van Joel Corry en MNEK) staan nu 36 weken in de lijst en zijn daarmee ook de langst genoteerde tracks. Diezelfde Corry weet met Bed ook de opvolger in de Streaming Top 40 te krijgen. Frans Duits, de track van Donnie en Frans Duijts, is op nummer 23 de hoogste nieuwe.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) 501- Bilal Wahib feat. Ronnie Flex

2 (33) MONTERO (CALL ME BY YOUR NAME)- Lil Nas X

17 (24) 10 KEER- Jonna Fraser & Boef

23 (--) FRANS DUITS- Donnie & Frans Duijts

31 (--) BED- Joel Corry x Raye x David Guetta

37 (--) GIRL LIKE ME- Black Eyed Peas feat. Shakira