Streaming Top 40: Hij Is Van Mij oppermachtig

- Hitlijsten

 Kris Kross Amsterdam Maan Tabitha Bizzey
Hij Is Van Mij | Kris Kross Amsterdam | Maan | Tabitha | Bizzey

In de Top 40 heeft Hij Is Van Mij afgelopen week afscheid moeten nemen van de eerste plaats. Op het vlak van streaming heeft de track de touwtjes nog steeds stevig in handen.

Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey staan inmiddels 13 weken bovenaan de meest gestreamde hits van ons land. Rompe, de hit van Priceless, Frenna en Murda, staat daardoor nu vier weken ‘stil’ op nummer 2 terwijl Als Het Avond Is (van Suzan & Freek) nu voor de derde week op nummer 3 staat. Con Calma, de vroege zomerhit van Daddy Yankee en Snow, gaat de voornaamste concurrent worden voor deze drie hits. Het duo klimt namelijk 4 plaatsen naar nummer 4.

In de lijst zijn relatief weinig verschuivingen. Zo klimt Alec Benjamin met Let Me Down Slowly acht plaatsen naar nummer 30 en dat maakt de 24-jarige Amerikaan ook meteen de snelste stijger in de lijst. In omgekeerde richting krijgen Donnie en Willie Wartaal wel een enorme tik omlaag; hun Barry Hayze, vorige week nog de hoogste binnenkomer op nummer 14, klettert 24 posities omlaag naar nummer 38.

In de Streaming Top 40 zien we vier binnenkomers waarvan er drie van eigen bodem zijn. Famke Louise wint met haar Derrière, nieuw op 14, nipt van Idaly en Emms die met Birthday nieuw op nummer 15 zijn. De enige niet-Nederlandse binnenkomer is afkomstig van onze oosterburen; Deutschland van Rammstein komt binnen op nummer 36.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) HIJ IS VAN MIJ- Kris Kross Amsterdam & Maan & Tabitha feat. Bizzey
Bekijk hier de songtekst van Hij Is Van Mij

14 (--) DERRIERE- Famke Louise

15 (--) BIRTHDAY- Idaly & Emms
Bekijk hier de songtekst van Birthday

30 (38) LET ME DOWN SLOWLY- Alec Benjamin
Bekijk hier de songtekst van Let Me Down Slowly

34 (--) ZO MOOI- Nienke Plas

36 (--) DEUTSCHLAND- Rammstein