Streaming Top 40: Hij Is Van Mij oppermachtig

- Hitlijsten

 Bizzey Tabitha Maan Kris Kross Amsterdam
Streaming Top 40: Hij Is Van Mij oppermachtig

Onderhand wordt de grote vraag wie Hij Is Van Mij van de eerste plaats van de Streaming Top 40 gaat kegelen.

De hit van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey voert de lijst inmiddels voor de twaalfde achtereenvolgende week aan. Behalve de eerste week van 2019 stond de hit bovenaan de lijst van meest gestreamde hits in ons land. De complete top 5 is ongewijzigd ten opzichte van vorige week en bestaat louter uit Nederlandstalige hits.

Daarmee lijkt Mabel de voornaamste concurrent te zijn in de Streaming Top 40. Haar Don’t Call Me Up klom vorige week als snelste stijger naar boven en deze week wint de ex-Alarmschijf 9 plaatsen naar nummer 6. Daarmee is ze ook deze week de snelste stijger in de lijst. Con Calma, de hit van Daddy Yankee en Snow, stijgt 8 plaatsen en staat deze week voor het eerst bij de tien grootste streaminghits van het moment. Ewa Ewa, de track van Chivv en Diquenza die eerder twee weken op nummer 2 stond, is met 5 plaatsen verlies de snelste zakker. Alles Designer, waarmee Fabiola vorige week nog binnen wist te komen op nummer 26, is deze week al weer verdwenen uit de lijst.

De lijst telt drie binnenkomers die ook nog eens alle drie van Nederlandse bodem zijn. Donnie en Willie Wartaal zijn daarbij met Barry Hayze de hoogste nieuwe op nummer 14.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) HIJ IS VAN MIJ- Kris Kross Amsterdam & Maan & Tabitha feat. Bizzey
Bekijk hier de songtekst van Hij Is Van Mij

6 (15) DON’T CALL ME UP- Mabel
Bekijk hier de songtekst van Don’t Call Me Up

14 (--) BARRY HAYZE- Donnie feat. Willie Wartaal
Bekijk hier de songtekst van Barry Hayze

19 (--) PANAMERA- Ashafar

32 (--) SKYWARD- Davina Michelle
Bekijk hier de songtekst van Skyward