Streaming Top 40: Hij Is Van Mij 9e week op 1

- Hitlijsten

 Lady Gaga BizzeyTabitha Maan Kris Kross Amsterdam
Hij Is Van Mij | Kris Kross Amsterdam

Met Hij Is Van Mij hebben Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey nu voor de 9e week de meest gestreamde hit van ons land te pakken.

De laatste hit die de Streaming Top 40 zo lang aaneengesloten wist aan te voeren was One Kiss van Calvin Harris en Dua Lipa. Die track bleek later zelfs de grootste hit van 2018 te worden. Of dat met Hij Is Van Mij ook zal gaan gebeuren moeten we nog even afwachten. Feit is wel dat het zestal de concurrentie ook deze week gemakkelijk op afstand weet te houden. Big Man (van Sevn Alias, Trobeats en Mula B) klimt naar nummer 2 ten koste van Ewa Ewa (van Chivv en Diquenza).

Door het succes tijdens de Oscaruitreiking van vorig weekeinde weet Shallow (van Lady Gaga en Bradley Cooper) voor het eerst in ruim vier maanden een plekje in de top 10 te krijgen. Shallow is deze week, met 7 plaatsen winst, zelfs de snelste stijger in de lijst. Always Remember Us This Way staat (op nummer 35) voor het eerst in de Streaming Top 40.

Terwijl Chivv met Ewa Ewa een stapje terug moet doen komt hij, via een samenwerking met Boef en Ali B, al weer binnen met zijn volgende track. Sneaky Money is namelijk de hoogste nieuwe in de lijst op nummer 17. Voor Rita Ora lijkt het de laatste week in de lijst te gaan worden. Let You Love Me zakt, in de 21e week, 10 plaatsen naar nummer 38.

De complete Streaming Top 40 zie je hier.

1 ( 1) HIJ IS VAN MIJ- Kris Kross Amsterdam & Maan & Tabitha feat. Bizzey
Check hier de songtekst van Hij Is Van MIj

9 (16) SHALLOW- Lady Gaga & Bradley Cooper
Check hier de songtekst van Shallow

17 (--) SNEAKY MONEY- Ali B featuring. Chivv & Boef 
Check hier de songtekst van Sneaky Money

27 (RE) NOTHING BREAKS LIKE A HEART- Mark Ronson feat: Miley Cyrus
Check hier de songtekst van Nothing Breaks Like A Heart

35 (--) ALWAYS REMEMBER US THIS WAY- Lady Gaga
Check hier de songtekst van Always Remember Us This Way

40 (--) DIP RAAR- Diplo & Bizzey + Ramiks