Streaming Top 40: Hij Is Van Mij 10 weken op 1

- Hitlijsten

 Kris Kross Amsterdam MaanTabitha BizzeySuzan & freek
Streaming Top 40: Hij Is Van Mij 10 weken op 1

Hij Is Van Mij, de hit van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey, staat deze week voor de tiende achtereenvolgende week bovenaan de Streaming Top 40.

De concurrentie heeft de grootst mogelijke moeite om Hij Is Van Mij van de streamingtroon te stoten. De zes Nederlanders stonden alleen in de eerste week van 2019 niet bovenaan de Streaming Top 40. Sinds het bestaan van de lijst stond er nooit eerder een nummer zo lang bovenaan de lijst. Het vorige record stond op naam van Calvin Harris en Dua Lipa die de lijst 9 weken wisten aan te voeren met One Kiss.

Priceless, Frenna en Murda zijn met hun Rompe de meest relevante concurrentie van deze week. De track is de hoogste van 7 nieuwe binnenkomers in de lijst op nummer 2. In de top 10 zien we verder dat Shallow opnieuw een goede stap vooruit weet te zetten. De track van Lady Gaga en Bradley Cooper kwam vorige week voor het eerst in de top 10 terecht (op nummer 9) en stijgt nu door naar nummer 4. Achter dat tweetal staan Suzan en Freek nu voor het eerst in de top 10 op nummer 5. Met 6 plaatsen winst is Als Het Avond Is zelfs de snelste stijger in de lijst.

Minder goed vergaat het Sneaky Money, de trak van Ali B, Chivv en Boef. Afgelopen week was dat de hoogste nieuwe in de lijst maar deze week moeten de drie mannen meteen 15 plaatsen inleveren en dat maakt ze, op nummer 32, de snelste zakker.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) HIJ IS VAN MIJ- Kris Kross Amsterdam & Maan & Tabitha feat. Bizzey
Check hier de songtekst van Hij Is Van Mij

2 (--) ROMPE- Priceless & Frenna & Murda
Check hier de songtekst van Rompe

5 (11) ALS HET AVOND IS- Suzan & Freek
Check hier de songtekst van Als Het Avond Is

17 (--) FULLY FENDI- Mula B

23 (--) EREDIVISIE- Snelle

26 (--) INSTA- Bizzey & Kevin & Spanker

28 (--) DON’T CALL ME UP- Mabel
Check hier de songtekst van Don’t Call Me Up

29 (--) SUCKER- Jonas Brothers
Check hier de songtekst van Sucker

37 (--) SPEECHLESS- Robin Schulz feat. Erika Sirola
Check hier de songtekst van Speechless