Streaming Top 40: Frenna lost zichzelf af

- Hitlijsten

 Frenna
Frenna

Vorige week keerde Frenna met Verleden Tijd terug op de eerste plaats van de Streaming Top 40 en deze week is de rapper opnieuw op die positie terug te vinden; nu zelfs als hoogste binnenkomer.

Frenna ruilt op zijn nieuwste track Lil Kleine in voor Jonna Fraser, Emms en Idaly. Louboutin, afkomstig van het album Francis, komt nieuw binnen op de eerste plaats. De laatste keer dat een track van niets op 1 wist te komen was op 7 juli van dit jaar via In My Feelings van Drake. Louboutin is de hoogste van zes binnenkomers in de lijst.

Ook Boef scoorde dit jaar een nummer 1-hit via Drama, de track met Bizzey. Vorige week kwam zijn nieuwste single, Rolls Sessie, nog voorzichtig binnen op nummer 38. Deze week pakt die track 34 plaatsen winst en dat brengt de rapper, als snelste stijger, nu op nummer 4.

Langzaam maar zeker worden de kerstballen in de Streaming Top 40-boom gehangen. Waar Mariah Carey, na haar terugkeer vorige week nu wat hoger in de boom is gaan zitten (op nummer 13) komt ook Last Christmas (van Wham!) terug in de lijst op nummer 37.

Girls Like You (van Maroon 5 en Cardi B) wist tot vier keer toe terug te keren in de top 10 van de streaminglijst. De hit, die voorzichtig dan ook een jojo genoemd mag worden, staat nu een half jaar bij de 40 meest gestreamde hits van ons land. Jason Derulo, David Guetta, Nicki Minaj en Willy William hebben al tien weken ‘Goodbye’ gezongen en lijken nu daad bij het woord te voegen; hun hit is deze week wellicht bezig met het definitieve afscheid want de track van het viertal komt nu, als snelste zakker, op nummer 39 terecht.

Check hier de complete Streaming Top 40

1 (--) LOUBOUTIN- Frenna feat. Jonna Fraser feat. Emms feat. Idaly

4 (38) ROLLS SESSIE- Boef

10 (--) VOOR JOU- Qucee feat. Tabitha

14 (--) COCA- Bizzey & Yung Felix & Josylvio & Rockywhereyoubeen

34 (RE) SAY MY NAME- David Guetta & Bebe Rexha & J Balvin
Check hier de songtekst van Say My Name

35 (--) SICKO MODE- Travis Scott