Streaming Top 40: Djadja derde week op 1

- Hitlijsten

 Aya Nakamura Eminem
Aya Nakamura

In de Media Markt Top 40 moest Aya Nakamura de leiding afgelopen week uit handen geven maar in de Streaming Top 40 staat ze deze week voor de derde week bovenaan.

De Franse zangeres weet zelfs uit te lopen op de nummer 2, In My Feelings van Drake. De voornaamste bedreiging lijkt afkomstig te zijn van Frenna en Lil Kleine. Het duo bracht vrijdag de track Verleden Tijd uit, een bewerking van Onderweg (de nummer 1-hit van Abel uit 2000). De prestaties tot en met zondag zorgen er nu al voor dat het nummer de lijst binnen weet te komen op nummer 3. Ook Eminem komt met een track van zijn Kamikaze-album binnen in de top 10 en wel op nummer 6. Andere binnenkomers in de lijst zijn van Machine Gun Kelly, Armin van Buuren en Kanye West.

Calvin Harris is opnieuw onderweg naar een dikke hit als opvolger van One Kiss dat met 22 weken in de Streaming Top 40 de langst genoteerde track is. Promises, zijn samenwerking met Sam Smith, kreeg afgelopen week een video en stijgt nu, in de derde week, met 13 plaatsen winst als snelste omhoog. Ariana Grande bezet de onderste twee plekken in de lijst met No Tears Left To Cry (op 39) en God Is A Woman (op 40). Die laatste is met 9 plaatsen verlies de snelste zakker.

De complete Streaming Top 40 check je hier.

1 ( 1) DJADJA- aya nakamura

3 (--) VERLEDEN TIJD- frenna & lil kleine

6 (--) FALL- eminem

11 (24) PROMISES- calvin harris & sam smith

17 (--) RAP DEVIL- machine gun kelly

37 (--) BLAH BLAH BLAH- armin van buuren

38 (--) I LOVE IT- kanye west & lil pump