Streaming Top 40: CKay nu 3 weken op 1

- Hitlijsten

 CKay
Streaming Top 40: CKay nu 3 weken op 1

Voor de derde week is Love Nwantiti (Ah Ah Ah) van CKay de meest gestreamde hit van ons land.

De Nigeriaanse zanger weet met zijn track opnieuw Bon Gepakt van Donnie en René Froger van de eerste plaats te houden. De twee staan inmiddels voor een vierde week op nummer 2. Ook Pepas van Farruko blijft zitten op nummer 3.

Bon Gepakt was vier weken geleden een razendsnelle stijger en kwam, met 33 plaatsen winst, op nummer 5 terecht. Ook de snelste stijger van deze week maakt een reuzesprong naar nummer 5. Ibiza van Bilal Wahib doet dat met een sprong van 30 plaatsen voorwaarts. Vreemde Voor Mij (van Sigourney K en Sevn Alias) komt, op nummer 8 en met 25 plaatsen winst, ook in de top 10. De snelste zakker komt op naam van Olivia Rodrigo die met Good 4 U ook nog eens de langst genoteerde track heeft. De hit die de Streaming Top 40 7 weken aan mocht voeren staat nu voor de 21e week in de lijst en levert 7 plaatsen in op nummer 35.

De Streaming Top 40 telt drie nieuwe binnenkomers met Thunder van Gabry Ponte, Lum!x en Prezioso op nummer 25 als hoogste nieuwe. Bij de binnenkomers zien we ook Leuk van Antoon & Big 2 op nummer 38. Door die binnenkomst staat Antoon nu met drie gelijktijdige tracks in de lijst. Hyperventilatie zakt zes plekken naar nummer 30 waar Bootje deze week een plek verliest en zo op nummer 40 komt.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) LOVE NWANTITI (AH AH AH) + REMIXES- CKay + ElGrandeToto + Dj Yo & Ax’el

5 (35) IBIZA- Bilal Wahib

25 (--) THUNDER- Gabry Ponte x Lum!x x Prezioso

38 (--) LEUK- Antoon & Big2

39 (--) BACK 2 BACK- Fatah & Lijpe