Streaming Top 40: Boef grijpt de macht

- Hitlijsten

 Boef
Boef

Na 14 weken Hij Is Van Mij, de hit van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey, heeft de Global Top 40 een nieuwe nummer 1.

Het zestal zette met Hij Is Van Mij een record neer want nooit eerder stond een nummer zo lang op de eerste plaats van de Streaming Top 40. Deze week worden ze door Boef van de troon gestoten. De rapper stond in juli van 2018 voor het laatst op nummer 1 met Drama. De track met Bizzey hield het toen twee weken vol als lijstaanvoerder. Ook stond Boef met Sofiane, Ja! en Patsergedrag op nummer 1.

Afgelopen vrijdag vonden de Koningsspelen plaats. Het nummer waar alle lagere scholen die dag op dansten was Pasapas van Kinderen Voor Kinderen. Het nummer is de hoogste van zes binnenkomers in de lijst en staat op nummer 4. Vorig jaar stond Fitlala al eerder in de lijst en in de week na Koningsdag stond het nummer op de achtste plaats van de Streaming Top 40. In oktober kwam Kom Erbij!, het nummer voor de Kinderboekenweek, niet verder dan nummer 14.

Josylvio heeft deze week twee nummers in de lift. Gimma, vorige week nog nieuw op nummer 10, stijgt een plekje naar nummer 9. Money Baby, de samenwerking met 3robi, klimt 15 plaatsen omhoog en is daarmee de snelste stijger. Twee tracks leveren tien plakken in ten opzichte van vorige week; Viraal (van Frenna en Mula B) zakt naar nummer 34 en Big Man (van Sevn Alias, Trobeats en Mula B) komt op nummer 37 terecht.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 5) ALLANG AL NIET MEER- Boef
Bekijk hier de songtekst van Allang Al Niet Meer

5 (--) PASAPAS- Kinderen Voor Kinderen
Bekijk hier de songtekst van Pasapas

12 (--) SOS- Avicii
Bekijk hier de songtekst van SOS

13 (28) MONEY BABY- Josylvio ft. 3robi

24 (--) OLD TOWN ROAD – REMIX- Lil Nas X & Billy Ray Cyrus

30 (--) HET GELUID- Lil Kleine

33 (--) TALK- Khalid
Bekijk hier de songtekst van Talk

38 (--) GIVENCHY STEPPIN- Sevn Alias

(Foto: BSR Agency)