Streaming Top 40: Adele op 1

- Hitlijsten

 Adele
Streaming Top 40: Adele op 1

De nieuwste track van Adele, Easy On Me, komt nieuw binnen in de Streaming Top 40 op de eerste plaats.

De Britse stoot daarmee Love Nwantiti (Ah Ah Ah) van CKay van de eerste plaats. De Nigeriaanse zanger wist de Streaming Top 40 de afgelopen drie weken aan te voeren. Easy On Me is de derde hit die dit jaar op de eerste plek van de Streaming Top 40 weet binnen te komen. Olivia Rodrigo zette zowel Drivers License als Good 4 U in de eerste week meteen op 1.

In de lijst van deze week moeten 25 tracks posities inleveren. Daarbij incasseert Måneskin het grootste verlies door met Beggin’ acht plaatsen te dalen. De Italiaanse rockers zijn daarmee de hekkensluiters in de lijst. Slechts vier hits boeken winst ten opzichte van vorige week. Glass Animals weet de meeste plekken te stijgen: Heat Waves klimt met drie plaatsen winst naar nummer 6.

Easy On Me van Adele is de hoogste van zes nieuwe binnenkomers. Bij de vijf overige nieuwelingen zien we drie tracks van eigen bodem. De ex-Alarmschijf van Flemming, Amsterdam, komt binnen op nummer 20. Ook Done Done (van $hirak, Lil Kleine en Jonna Fraser) en Hard To Say Goodbye (van Rondé) zijn nieuw in de lijst.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 (--) EASY ON ME- Adele

6 ( 9) HEAT WAVES- Glass Animals

20 (--) AMSTERDAM- Flemming

22 (--) DONE DONE- $hirak in collaboration with Lil Kleine & Jonna Fraser

33 (--) MONEY- Lisa

36 (--) ACAPULCO- Jason Derulo

38 (--) HARD TO SAY GOODBYE- Rondé