Streaming Top 40: 4e week op 1 voor Smoorverliefd

- Hitlijsten

 Snelle
Snelle

Smoorverliefd is ook deze week de meest gestreamde hit van ons land.

Bovenin de lijst krijgt Snelle nu op de tweede plaats concurrentie van The Box (van Roddy Ricch) waar Blinding Lights (van The Weeknd) een stapje terug moet doen naar nummer 3. Justin Bieber viel vorige week met Yummy net buiten de top 10 maar keert daar deze week weer terug. Bij de binnenkomers in de lijst zien we via Intentions en Get Me nog twee nummers van de Canadese zanger.

Drie hits weten 10 plekken winst te boeken maar met 11 plaatsen in de goede richting is Señorita (van Shawn Mendes en Camila Cabello) de snelste stijger op nummer 28. De nieuwe binnenkomers van vorige week hebben het stuk voor stuk lastig in de lijst en leveren allemaal in ten opzichte van vorige week. Ewa, de track van Josylvio en Ashafar was zelfs de hoogste binnenkomer en is nu, met 25 plekken verlies, de snelste zakker.

Racoon is met Het Is Al Laat Toch de hoogste binnenkomer in de lijst op nummer 24. Naast de twee eerder genoemde binnenkomers van Justin Bieber weet ook Maan een tweede track in de Streaming Top 40 te krijgen. Ze Huilt Maar Ze Lacht zakt een plekje naar nummer 6 waar Als Ik Ga, het nummer met Sevn Alias, nieuw is op nummer 40.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier

1 ( 1) SMOORVERLIEFD- Snelle

24 (--) HET IS AL LAAT TOCH- Racoon 

25 (--) INTENTIONS- Justin Bieber ft. Quavo

37 (--) GET ME- Justin Bieber feat. Kehlani

40 (--) ALS IK GA- Maan ft. Sevn Alias