Stay meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Justin Bieber The Kid Laroi
Stay meest gestreamde hit

The Kid Laroi en Justin Bieber hebben met Stay de meest gestreamde hit van ons land te pakken.

Vorige week nog wist Måneskin de leiding te pakken met Beggin'. Deze week moet de Italiaanse rockgroep het veld ruimen voor de Australisch-Canadese samenwerking van The Kid Laroi en Justin Bieber. Wel weet Måneskin zich te herpakken in de top 5 nu ook I Wanna Be Your Slave terugkeert op nummer 5. De oudste notering van het viertal, Zitti E Buoni, zakt wel drie plaatsen naar nummer 24. Stay stijgt 12 plaatsen en is daarmee de nieuwe nummer 1 in de Streaming Top 40.

Suzan & Freek maken met Onderweg Naar Later een enorme sprong voorwaarts. De laatste keer dat een track sneller omhoog wist te springen in de Streaming Top 40 was in april 2020 toen Jongen Van De Straat met 33 plekken winst op nummer 3 kwam. Onderweg Naar Later stijgt 31 plaatsen en daarmee evenaren ze de grootste sprong van 2021 die op naam staat van Lil Nas X. De rapper belandde met Montero op 10 april van dit jaar, met 31 plekken winst, op nummer 2. Eerder dit jaar maakte ook Goud een enorme sprong in de Streaming Top 40 – Goud klom in maart van 30 naar 4. Deze week klimt Goud, dat nu al 20 weken in de lijst staat, weer twee plaatsen omhoog naar nummer 12.

Permission To Dance is voor BTS geen hoogvlieger geworden. Vorige week kwam de nieuwste single van de Zuid-Koreaanse groep binnen op nummer 17 maar deze week zakt de track 14 plaatsen naar nummer 31. Daarmee komt het niet in de buurt van hun vorige Engelstalige hit, Butter. Die wisten in de tweede week Streaming Top 40 nog winst te pakken.

Praat Met Me van Kevin, Idaly en Yade Lauren is op nummer 26 de hoogste van drie binnenkomers. Last Train Home, de ex-Alarmschijf van John Mayer, komt na de release van het album Sob Rock nu ook binnen op plek 29.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 (13) STAY- The Kid Laroi & Justin Bieber

7 (38) ONDERWEG NAAR LATER- Suzan & Freek

26 (--) PRAAT MET ME- Kevin feat. Idaly & Yade Lauren

29 (--) LAST TRAIN HOME- John Mayer

32 (--) AMS-BCN- Ashafar ft. Morad