Soldier On 5e week meest gedraaid

- Hitlijsten

 Di-Rect
Soldier On

Ook deze week staat Di-Rect stevig op de eerste plaats van de Airplay Top 40 met Soldier On.

Daarmee staat de track van de Haagse band nu vijf weken onafgebroken op nummer 1. Dua Lipa, die de afgelopen drie weken op nummer 4 stond met Break My Heart, klimt nu naar nummer 2. Beat Me, de hit van Davina Michelle, staat nu voor de derde keer op nummer 3.

In de top 10 van de Airplay Top 40 zien we deze week een drietal tracks voor het eerst verschijnen. Lost Frequencies, Zonderling en Kelvin Jones zetten hun Love To Go op nummer 6 waar Ilse DeLange met Changes naar nummer 8 weet te klimmen. Banana, de ex-Alarmschijf van Conkarah en Shaggy, klimt liefst 28 plaatsen naar nummer 10 en daarmee is het de snelste stijger in de lijst.

X, de track van de Jonas Brothers en Karol G, moet deze week een flinke veer laten. De zomerse track levert 20 plaatsen in en is daarmee op nummer 28 de snelste zakker.

Letters, de Alarmschijf van Lucas & Steve, is op nummer 17 de hoogste nieuwe. Ook Regard en Raye (met Secrets) en Ava Max (met Salt) zijn nieuw in de lijst. Martin Garrix staat deze week weer met drie nummers in de Airplay Top 40. Drown, op nummer 12, is de hoogst genoteerde waar Used To Love in de 31e week zakt naar nummer 35. Ondertussen keert Higher Ground op nummer 34 weer terug in de lijst.

De volledige Airplay Top 40 check je hier.

1 ( 1) SOLDIER ON- Di-Rect 

10 (38) BANANA – DJ FLE – MINISIREN REMIX- Conkarah feat. Shaggy

17 (--) LETTERS- Lucas & Steve 

34 (RE) HIGHER GROUND- Martin Garrix feat. John Newman 

37 (--) SECRETS- Regard & Raye

39 (--) SALT- Ava Max