Snelle nadert top 5

- Hitlijsten

 Snelle Shawn Mendes Camila Cabello
Snelle 2019

Voor de zevende week op rij staat Señorita bovenaan de Top 40, maar sinds een aantal weken dreigt de top 5 te veranderen. 

Al bijna een maand lang is de top 5 hetzelfde met Señorita van Shawn Mendes en Camila Cabello aan kop. Toch is er een grote kans dat de top 5 er volgende week totaal anders uit gaat zien. Snelle met Reünie staat inmiddels drie weken in de lijst en maakt hoge sprongen. Op dit moment staat het nummer op de zesde plek en dreigt de top 5 binnen te dringen. 

Verschuiving in top 3
Wat ook al een paar weken niet is gebeurd is een verschuiving in de top 3. Señorita stond muurvast bovenaan, met daaronder I Don't Care, waar Hoe Het Danst op de derde plek volgde. Deze week staat Hoe Het Danst op de tweede plaats en I Don't Care dus op de derde plek. 

Instagram onderweg naar bovenste kwart
Inmiddels staat Instagram vijf weken in de Top 40, maar is nu wel heel dichtbij de top 10 van de lijst. De samenwerking tussen Dimitri Vegas & Like Mike,David Guetta, Daddy Yankee, Afro Bros en Natti Natasha staat op dit moment op de dertiende positie in de Top 40. Om in de bovenste kwart van lijst terecht te komen moeten ze langs Higher Love, Loco Contigo en Blauwe Dag

Check hier de songtekst van de nummer 1 van deze week Señorita.

(Foto: Instagram @mcsnelle)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!