Smoorverliefd blijft meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Snelle
Snelle | Smoorverliefd

Snelle weet deze week zijn voorsprong op zijn directe concurrente, Tones And I, te vergroten.

Smoorverliefd van Snelle is daarmee ook deze week de meest gestreamde hit van ons land. De top 3 is onveranderd ten opzichte van vorige week met Dance Monkey (van Tones And I) op 2 en Blinding Lights (van The Weeknd) op nummer 3.

Zowel Wat Is Je Naam (van Yxng LE en Frenna) als ook Godzilla (van Eminem en Juice Wrld) kwamen vorige week binnen in het onderste kwart van de lijst. Wat Is Je Naam is nu, met 28 plaatsen winst, op nummer 5 de snelste stijger waar ook Godzilla, met 27 plaatsen winst, naar nummer 7 weet te klimmen. De andere vijf stijgers in de Streaming Top 40 pakken slechts een bescheiden winst ten opzichte van vorige week.

Liefst 22 streaminghits moeten deze week inleveren. Daarbij is Boef met Memories op nummer 39 de snelste zakker. De rapper levert 15 plekken in nadat hij vorige week, op nummer 24, met die track de hoogste positie bereikte. Sexy Loca, de samenwerking tussen Famke Louise en Afro Bros is op nummer 27 de hoogste nieuwe.

Een opvallende binnenkomst is weggelegd voor Matthew Wilder. Break My Stride, dat hem in 1984 een top 3-hit opleverde, is populair geworden via TikTok. In de app wordt het nummer regel voor regel opgebouwd met filmpjes waarbij steeds een andere gebruiker een regel toevoegt.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) SMOORVERLIEFD- Snelle

 

5 (33) WAT IS JE NAAM- Yxng LE x Frenna

27 (--) SEXY LOCA- Famke Louise x Afro Bros

 

34 (--) WHAT A MAN GOTTA DO- Jonas Brothers

37 (--) BREAK MY STRIDE- Matthew Wilder