Shotgun blijft meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Gigi D'Agostino Julia Michaels George Ezra
George Ezra

Voor de derde week heeft George Ezra met zijn Shotgun de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio in handen.

De Brit ziet zijn voornaamste concurrenten in Noah Kahan en Julia Michaels die met hun Hurt Somebody nu voor de tweede week op nummer 2 staan. Therapy (van Armin van Buuren en James Newman) staat, na twee weekjes afwezigheid, weer bij de 3 meest gedraaide hits van dit moment. Happpy Now, de hit en ex-Alarmschijf van Zedd en Elley Duhé, weet in de 9e week de top 10 te bereiken en is daarmee de enige nieuwe track in het bovenste kwart.

De grootste winst is deze week weggelegd voor een Litouwer en een Italiaan en dat is net als vorige week. Toen pakten Dynoro en Gigi D’Agostino 14 plekken winst – deze week klimt hun In My Mind 11 plaatsen naar nummer 15. Ondertussen is het herfst geworden en daardoor wordt Dura (van Daddy Yankee) een stuk minder gedraaid. De Spaanstalige zomertrack die eerder 8 weken op nummer 1 stond is nu de snelste zakker op nummer 37.

In de lijst zien we twee binnenkomers waarbij All My Friends, de ex-Alarmschijf van The Revivalists, de enige nieuwe is op nummer 24. Body, de track van Loud Luxury en Brando, keert terug in de zevende week.

De complete lijst van de meest gedraaide hits op de radio check je hier.

1 ( 1) SHOTGUN- george ezra

15 (26) IN MY MIND- dynorro & gigi d’agostino

24 (--) ALL MY FRIENDS- the revivalists

34 (RE) BODY- loud luxury feat. brando