Señorita blijft Global Top 40 aanvoeren

- Hitlijsten

 Camila Cabello Shawn Mendes
Shawn Mendes | Camila Cabello

Camila Cabello en Shawn Mendes staan met Señorita nu acht weken in de Global Top 40 en daarbij hebben ze alleen de bovenste positie bezet.

De vorige hit die de Global Top 40 voor acht weken wist aan te voeren was Old Town Road (van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus). Die track werd echter tussentijds twee keer van de eerste plaats gedrukt (door Me! van Taylor Swift en Brendon Urie en door I Don’t Care van Ed Sheeran en Justin Bieber). Señorita moet ondertussen wel wat van de voorsprong op de nummer 2, China (van Anuel Aa, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna en J Balvin), inleveren.

Net als vorige week staan er acht Spaanstalige tracks in de bovenste helft van de Global Top 40. Daarbij vertrekken Callaita (van Bad Bunny en Tainy) en Soltera (van Lunay, Daddy Yankee en Bad Bunny) het linkerrijtje. Bad Bunny weet via zijn samenwerking met Jhay Cortez en J Balvin wel weer een ander succes te boeken via de remix van No me Conoce dat nu, met 20 plekken winst op nummer 7, de snelste stijger is.

Taylor Swift heeft voor de derde keer dit jaar de hoogste nieuwe te pakken. Lover, de titeltrack van het album dat afgelopen week verscheen, is op nummer 10 de hoogste van vijf nieuwe hits. Me! kwam eerder dit jaar binnen op nummer 1 waarna You Need To Calm Down debuteerde op nummer 2.

Chris Brown en Drake zakken deze week 12 plaatsen en daarmee is No Guidance op nummer 28 de snelste zakker.

Bekijk hier de volledige Global Top 40

1 ( 1) SEÑORITA- Shawn Mendes & Camila Cabello
Bekijk hier de songtekst van Señorita

7 (27) NO ME CONOCE – REMIX- Jhay Chrtez & J. Balvin & Bad Bunny

10 (--) LOVER- Taylor Swift

13 (--) YO X TI TU X MI- Rosalía & Ozuna

22 (--) SI SE DA – REMIX- Myke Towers x Farruko x Arcangel x Sech x Zion

23 (--) MOTIVATION- Normani
Bekijk hier de songtekst van Motivation

35 (RE) THE LONDON- Young Thug & J. Cole & Travis Scott

37 (--) SLIDE AWAY- Miley Cyrus