Señorita al 10 weken meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Shawn Mendes Camila Cabello
Señorita al 10 weken meest gestreamde hit

Ook deze week voeren Shawn Mendes en Camila Cabello de Streaming Top 40 aan. Señorita staat daarmee nu tien weken op nummer 1.

De vorige streaminghit die het zo lang op de eerste plaats wist vol te houden was God’s Plan. De hit van Drake kwam de Streaming Top 40 binnen op nummer 3 en stond daarna 11 weken onafgebroken op de eerste positie. De complete top 8 van de lijst is onveranderd en dat is een unicum. Op 20 januari 2018 bleef de complete top 7 onveranderd. In totaal staan er deze week 16 hits op dezelfde plek als vorige week en ook dat is een record.

De hits uit de top 20 zijn dezelfde als vorige week waarbij Instagram (van Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee, Afrobros en Natti Natasha) twee plaatsen winst pakt en Moment (van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie en Tabitha) de grootste verschuivingen zijn. In de Streaming Top 40 zien we twee binnenkomers. Waarom Zoeken Naar Liefde (van Josylvio, Mula B en Yung Felix) is daarbij op nummer 21 de hoogste nieuwe.

Kygo bracht afgelopen week de videoclip uit van Higher Love, de track die hij bouwde rond de vocalen van Higher Love. Die hit profiteert daar nu duidelijk van en is op nummer 24, met 12 plaatsen winst, de snelste stijger. In omgekeerde richting is Don’t Call Me Up (van Mabel) op nummer 32 de snelste zakker met 10 plaatsen verlies.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) SEÑORITA- Shawn Mendes & Camila Cabello
Bekijk hier de songtekst van Señorita

21 (--) WAAROM ZOEKEN NAAR LIEFDE- Josylvio ft. Mula B & Yung Felix

24 (36) HIGHER LOVE- Kygo x Whitney Houston
Bekijk hier de songtekst van Higher Love

25 (--) JE KENT ’T WEL- Chivv ft. Lil Kleine & Frsh
Bekijk hier de songtekst van Je Kent ‘T Wel