Roses weer meest gestreamd

- Hitlijsten

 SAINt JHN
Saint Jhn

Vorige week werden Saint Jhn en Imanbek van de troon gestoten maar deze week keert hun Roses terug op 1 in de Streaming Top 40.

Roses volgde op 17 Miljoen Mensen (van Snelle en Davina Michelle) dat zes weken de nummer 1 in de lijst was geweest. Toch kwam daar vorige week 6ix9ine al voorbij met Gooba die de leiding wist te pakken. Deze week stellen de twee weer orde op zaken en keert Roses terug aan de leiding. Gooba zakt ondertussen naar nummer 4 en dat betekent dat ook Blinding Lights zich wat weet te herstellen. Met 25 weken in de lijst staat The Weeknd nu opnieuw op nummer 2. 18 van die weken staat de track al bij de drie meest gestreamde hits van ons land. Opvolger In Your Eyes heeft het een stuk lastiger want met 17 plaatsen verlies is dat op nummer 28 de snelste zakker.
Rockstar (van DaBaby en Roddy Ricch) staat voor het eerst op nummer 3.

In de lijst zien we drie nieuwe binnenkomers. De enige internationale hit, Rain On Me van Lady Gaga en Ariana Grande, komt meteen binnen op nummer 6. Gordeldier (van Kevin) en Rutte (van SFB) zijn de andere binnenkomers op de plekken 22 en 32. ILY, de bewerking die Surf Mesa en Emilee maakten van Can’t Take My Eyes Off You, kwam vorige week binnen op nummer 26 en deze week is dat, met tien plaatsen winst, de snelste stijger. Ook Dance Monkey (van Tones And I) weet opnieuw winst te pakken en klimt negen plaatsen naar nummer 15. Met 38 weken in de lijst is dat ook nog eens de langst genoteerde hit.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier

1 ( 2) ROSES – IMANBEK REMIX- Saint Jhn feat. Imanbek

5 (--) RAIN ON ME- Lady Gaga & Ariana Grande 

16 (26) ILY- Surf Mesa feat. Emilee 

22 (--) GORDELDIER- Kevin

32 (--) RUTTE- SFB