Rondé pakt meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Rondé
Rondé pakt meest gedraaide hit

Hard To Say Goodbye van Rondé was afgelopen week de meest gedraaide track op de Nederlandse radio.

De afgelopen twee weken moest Rondé genoegen nemen met een tweede plaats achter Cold Heart van Elton John en Dua Lipa. Deze week weet Hard To Say Goodbye dan ook de eerste plek in de Airplay Top 40 te bereiken. Coldplay en BTS zijn nu de voornaamste concurrenten. My Universe klimt 4 plaatsen en komt daarmee op nummer 2. Hold On van Armin van Buuren en Davina Michelle completeert de top 3.

The Motto van Tiësto en Ava Max is op nummer 6 de hoogste van vier nieuwe binnenkomers. Nog niet eerder begon Tiësto zo hoog in de Airplay Top 40. Nothing Really Matters begon anderhalf jaar geleden op nummer 8.

Begin november kwam Ghost van Justin Bieber de lijst binnen op nummer 19. De afgelopen twee weken stond de track van zijn Justice-album op de plekken 40 en 39. Deze week weet Ghost de weg omhoog weer te vinden. Met 20 plaatsen winst staat de track nu opnieuw op nummer 19.

Voor Talk About is het beste in de Airplay Top 40 er wel af. De hit van Rain Radio en DJ Craig Gorman was vorige week met 21 plaatsen winst nog de snelste stijger. Deze week moet de track 23 plaatsen inleveren en daarmee is het nu de snelste zakker.

Bekijk hier de complete Airplay Top 40.

1 ( 2) HARD TO SAY GOODBYE- Rondé

6 (--) THE MOTTO- Tiësto & Ava Max

19 (39) GHOST- Justin Bieber

23 (--) DAT HEB JIJ GEDAAN- Meau

35 (--) SUNSHINE- OneRepublic

40 (--) TELL IT TO MY HEART- Meduza ft. Hozier