Ritual meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Rita Ora Jonas Blue

Tiësto, Jonas Blue en Rita Ora hebben deze week de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio te pakken.

De Brits/Nederlandse combinatie wist inmiddels al acht weken in de top 5 te staan en kroop vorige week naar de tweede plek. Deze week weet Ritual de eerste plek over te nemen van Señorita, de hit van Shawn Mendes en Camila Cabello die inmiddels drie keer de eerste plek wist te bezetten. Señorita is ondertussen ook ingehaald door Beautiful People. Die track van Ed Sheeran en Khalid staat nu voor het eerst in de top 3 van de Airplay Top 40 op plek 2.

De ex-Alarmschijf van Post Malone, Circles, doet deze week prima zaken op de radio. Na vorige week bescheiden binnen te komen op nummer 34 weet de Amerikaan deze week 26 plekken winst te boeken door naar nummer 8 te stijgen. Slechts een keer eerder zagen we in de Airplay Top 40 een hit een nóg grotere stijging doormaken; Stargazing van Kygo en Justin Jesso vloog op 9 oktober 2017 met 28 plaatsen naar boven.

‘Die andere’ Post Malone is deze week op nummer 21 de hoogste nieuwe. Dan hebben we het over de track van Sam Feldt en Rani die deze week de enige nieuwe binnenkomer in de lijst is op nummer 21. Verder zien we vier terugkerende hits in de lijst onder aanvoering van Dance Monkey (van Tones And I) op nummer 32.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 2) RITUAL- Tiësto & Jonas Blue & Rita Ora
Bekijk hier de songtekst van Ritual

8 (34) CIRCLES- Post Malone
Bekijk hier de songtekst van Circles

21 (--) POST MALONE- Sam Feldt (feat. Rani)
Bekijk hier de songtekst van Post Malone

32 (RE) DANCE MONKEY- Tones And I
Bekijk hier de songtekst van Dance Monkey