Reünie is weer meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Snelle
Snelle

Voor de vierde week is Reünie van Snelle de meest gestreamde track van ons land.

In de nieuwe lijst zien we de verschillen wel snel kleiner worden. Zo nadert Tones And I met Dance Monkey dat inmiddels op de tweede plek is aangekomen. De kans bestaat dat Snelle zichzelf van de eerste plaats van de Streaming Top 40 gaat duwen. Lippenstift, de track met Marco Borsato en John Ewbank die afgelopen vrijdag verscheen, weet na drie dagen al binnen te komen op nummer 15. Dat maakt Lippenstift overigens niet de hoogste nieuwe want Only You (van Frenna en Philly Moré) komt binnen op plek 12. Die track verscheen echter al een week eerder.

De release van het album Gedeeld Door Ons legt ook Suzan & Freek geen windeieren in de Streaming Top 40. Waar Blauwe Dag de afgelopen elf weken niet verder wist te komen dan nummer 8 stijgt het duo nu verder naar plek 5. Met vier plaatsen winst is dat deze week zelfs de snelste stijger in de lijst. Maan brengt haar Zo Kan Het Dus Ook deze week voor het eerst in de top 10, op nummer 10.

Waar Snelle met Reünie de enige zittenblijver in de top 10 is blijven er in de lagere regionen van de lijst ook 12 nummers op dezelfde plek als vorige week. Ondanks het feit dat de lijst redelijk stabiel is ten opzichte van vorige week levert Mabel met Don’t Call Me Up wel tien plekken in en dat maakt haar, op nummer 32, de snelste zakker.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) REÜNIE- Snelle
Bekijk hier de songtekst van Reünie

5 ( 9) BLAUWE DAG- Suzan & Freek
Bekijk hier de songtekst van Blauwe Dag

12 (--) ONLY YOU- Frenna & Philly Moré
Bekijk hier de songtekst van Only You

15 (--) LIPPENSTIFT- Marco Borsato & Snelle & John Ewbank
Bekijk hier de songtekst van Lippenstift