Reünie blijft meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Snelle
Snelle

Voor de tweede week heeft Snelle met Reünie de meest gestreamde hit van ons land te pakken.

Vorige week wist Snelle de streamingovermacht van Shawn Mendes en Camila Cabello te doorbreken en deze week weet hij met Reünie de voorsprong uit te bouwen. Hoe Het Danst, dat vorige week naar nummer 5 zakte, weet zich te herpakken en staat nu voor de 17e week bij de drie meest gestreamde hits van ons land. Dance Monkey, de ex-Alarmschijf van Tones & I, was vorige week op nummer 17 de hoogste nieuwe en weet nu, met elf plekken winst, de top 10 te bereiken.

LaLaLa van Y2K en Bbno$ klopte al wekenlang tegen de deur van de Streaming Top 40 maar wist steeds net niet in de lijst te komen. Deze week doet de track dat wel en ook op een overtuigende wijze als hoogste van vijf binnenkomers op nummer 17. Panini van Lil Nas X is met 17 plekken winst de snelste stijger in de lijst op nummer 20.

Moment van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Maan en Tabitha, is met 9 plekken verlies op nummer 27 de snelste zakker. De track blijft in de Streaming Top 40 nu Ik Sta Jou Beter nipt voor want de opvolger van het trio stijgt met vijf plaatsen naar nummer 30.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) REÜNIE- Snelle
Bekijk hier de songtekst van Reünie

17 (--) LA LA LA- Y2K & Bbno$
Bekijk hier de songtekst van La La La

20 (37) PANINI- Lil Nas X

30 (--) GHETTO YOUTH- Frenna

33 (--) LIAR- Camila Cabello
Bekijk hier de songtekst van Liar

37 (--) HOLLYWOOD’S BLEEDING- Post Malone

39 (RE) CHINA- Anuel Aa & Daddy Yankee & Karol G & Ozuna & J Balvin
Bekijk hier de songtekst van China