P!nk en Willow opnieuw meest gedraaid

- Hitlijsten

 P!nk Willow Sage Hart
P!nk en Willow opnieuw meest gedraaid

Voor de derde keer bereiken P!nk en dochter Willow de eerste plek van de Airplay Top 40.

Cover Me In Sunshine stond op 6 maart voor het eerst een week op de eerste plek van de Airplay Top 40. Op 17 april keerde de track daar voor een tweede keer terug. Toen drukten P!nk en Willow Blijven Slapen van de eerste plek en dat doen ze nu opnieuw. Steeds afwisselend zijn Cover Me In Sunshine en Blijven Slapen nu vier weken lang de meest gedraaide nummers op de Nederlandse radio.

Floating Through Space, de track van Sia en David Guetta, staat voor een tweede keer in de top 10. Dat gebeurde op 20 februari nadat de track Alarmschijf was geweest. De track zakte daarna weg en is sindsdien bezig met een terugkeer. Met 9 plekken winst bereikt het duo nu opnieuw de top 10. All We Got, de hit van Robin Schulz en Kiddo, zakt deze week uit het bovenste kwart. De track stond 13 weken lang bij de tien meest gedraaide nummers op de Nederlandse radio.

Twee tracks weten deze week 16 plekken winst te boeken. Rise (van Lost Frequencies) komt daardoor op nummer 21 waar Ven Ven (van Rolf Sanchez) weet terug te keren op nummer 23. De Alarmschijf van afgelopen week, Sunshine (van Tieks en Dan Harkna) is op nummer 26 de hoogste van drie nieuwe binnenkomers. Bij die binnenkomers zien we ook Alles Komt Goed (van Jaap Reesema). Reesema keert ondertussen ook terug in de lijst met Nu Wij Niet Meer Praten, het duet met Pommelien Thijs. Die Belgisch-Nederlandse samenwerking stond eerder twee weken op nummer 1.

Voor Meduza en Dermot Kennedy komt de uitgang van de Airplay Top 40 snel in zicht. Paradise, dat 9 weken geleden nog op nummer 2 stond, levert 17 plaatsen in en komt daarmee op nummer 37.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 2) COVER ME IN SUNSHINE- P!nk + Willow Sage Hart

21 (37) RISE- Lost Frequencies

26 (--) SUNSHINE- Tieks ft. Dan Harkna

31 (--) ALLES KOMT GOED- Jaap Reesema

36 (--) SHY AWAY- Twenty One Pilots