Only Human weer meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 Jonas Brothers

Vorige week moesten de Jonas Brothers de eerste plaats van de Airplay Top 40 even prijsgeven maar deze week keren de broers terug op nummer 1.

Memories van Maroon 5 wist vorige week de eerste positie over te nemen van de Jonas Brothers maar deze week zet Only Human dat weer recht waardoor de track voor de tweede week de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio is. Tones And I komt in de elfde week met haar Dance Monkey  voor het eerst in de top 3.

Afgelopen week kenden zowel Qmusic als Radio 538 een afwijkende programmering waardoor er minder hits gedraaid werden. Dat zorgt voor flink wat opvallende verschuivingen in de lijst. Pa Olvidarte (van Emma Heesters en Rolf Sanchez) is met 24 plaatsen winst op nummer 8 de snelste stijger.

De Airplay Top 40 telt slechts één nieuwe binnenkomer met Everything I Wanted, de track waarmee Billie Eilish de Alarmschijf wist te pakken. Verder zien we ook 8 terugkerende hits waarbij er inmiddels ook al vijf kersthits in de lijst komen te staan. Vorig jaar gebeurde dat pas in week 51 waar we nu inmiddels vier weken eerder zijn met deze kerstnoteringen.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 2) ONLY HUMAN- Jonas Brothers
Bekijk hier de songtekst van Only Human

8 (32) PA OLVIDARTE- Emma Heesters & Rolf Sanchez
Bekijk hier de songtekst van Pa Olvidarte

21 (--) EVERYTHING I WANTED- Billie Eilish
Bekijk hier de songtekst van Everything I Wanted

24 (RE) NO SLEEP- Martin Garrix feat. Bonn
Bekijk hier de songtekst van No Sleep