Nu Wij Niet Meer Praten meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Jaap Reesema Pommelien Thijs
Nu Wij Niet Meer Praten meest gestreamde hit

Jaap Reesema en Pommelien Thijs zijn er deze week in geslaagd de leiding te pakken in de Streaming Top 40.

Het duo wist vorige week de meest gedraaide track op de radio te worden. Die plek geven ze deze week weer prijs waar hun samenwerking nu de meest gestreamde track van ons land is geworden. The Business van Tiësto neemt nu voor de tweede keer afscheid van de eerste plek. Eerder liet de Nederlander zich van zijn plek stoten door de kersthit van Mariah Carey, All I Want For Christmas Is You.

Lijpe en Frenna laten er ondertussen geen gras over groeien. Mansory, de track die afgelopen vrijdag verscheen, weet nu al op te stomen naar de derde plek in de lijst en lijkt daarmee hoge ogen te gooien om komende week de leiding te gaan pakken. Daarbij moet wel worden opgetekend dat het de vorige track die op nummer 3 wist binnen te komen niet lukte. Vergeten van Boef en Bilal Wahib zakte in de tweede week van 3 naar 6.

Ook Justin Bieber doet serieus van zich spreken in de Streaming Top 40. Holy zakt naar nummer 31 (als één van 3 snelste zakkers), Monster zakt naar nummer 22 en Lonely zakt naar nummer 17. Anyone compenseert het verlies van die tracks exact want de 17 posities die door die drie hits worden ingeleverd komen er bij Anyone weer bij. De nieuwste track van Justin Bieber is op nummer 8 de snelste stijger met 17 plaatsen winst.

Save Your Tears keert terug in de lijst en is daarmee de tweede gelijktijdige notering van The Weeknd. Sinds afgelopen week is de clip succesvol op YouTube en dat brengt het nummer op plek 21 als re-entry. Blinding Lights staat ondertussen 54 weken in de lijst en zakt nu, nadat het vorige week op nummer 16 een re-entry was, naar nummer 23.

De complete Streaming Top 40 is hier te lezen.

1 ( 2) NU WIJ NIET MEER PRATEN- Jaap Reesema & Pommelien Thijs

3 (--) MANSORY- Lijpe ft. Frenna

8 (25) ANYONE- Justin Bieber

30 (--) ALL WE GOT- Robin Schulz feat. Kiddo

38 (--) TRAIN WRECK- James Arthur