My Oh My hoogste nieuwe in de Top 40

- Hitlijsten

 Camila Cabello DaBaby Stormzy Ed Sheeran Burna Boy
Camila Cabello

Afgelopen week was My Oh My van Camila Cabello en Dababy nog Alarmschijf op Qmusic en deze week is de track al nieuw in de Top 40. Ondertussen scoort Stormzy zijn eerste hit in de lijst.

32. MY OH MY – Camila Cabello feat. Dababy

Met Liar en South Of The Border (met Ed Sheeran en Cardi B.) had Camila Cabello al twee hits in de Top 40 staan en dankzij My Oh My komt daar deze week een derde bij. De in totaal achtste hitnotering voor de 22-jarige Cubaans-Amerikaanse staat als bonustrack op de digitale versie van het album Romance, dat Camila begin december uitbracht. Bij die acht noteringen zijn de hits die Camila scoorde als lid van Fifth Harmony niet meegeteld. My Oh My is een samenwerking met rapper Dababy, die voor de eerste keer in de Top 40 staat. Dababy is de 28-jarige Jonathan Kirk, die zich nog een tijdje Baby Jesus noemde voordat hij zijn naam veranderde in Dababy. Qmusic koos My Oh My als eerste Alarmschijf van 2020.

36. OWN IT – Stormzy feat. Ed Sheeran & Burna Boy

De afgelopen maanden scoorde Ed Sheeran maar liefst vier Top 40-hits met tracks van zijn album No. 6. Collaborations Project. Als je denkt dat de samenwerking met Stormzy en Burna Boy daar ook op te vinden is, dan heb je het mis. Ed en Stormzy maakten wel degelijk een nummer voor Eds album vol samenwerkingen, Take Me Back To London heet het, maar dat is dus niet deze track. Own It kom je namelijk alleen tegen op het album Heavy Is The Head, dat Stormzy een dikke twee weken geleden uitbracht. De Britse rapper, die eigenlijk Michael Owuo heet en 26 jaar oud is, stond nog niet eerder in de Top 40. Datzelfde geldt voor Burna Boy. Achter die naam gaat de 28-jarige Nigeriaanse zanger Damini Ogulu schuil.

Foto: YouTube