Montero opnieuw meest gestreamde track

- Hitlijsten

 Lil Nas X
Montero opnieuw meest gestreamde track

Voor de derde week is Montero (Call Me By Your Name) van Lil Nas X de meest gestreamde track van het moment.

Achter Montero weten Snelle en Maan zich te herstellen in de Streaming Top 40. Deze week staat Blijven Slapen voor de vijfde week op nummer 2. Peaches, de track van Justin Bieber, Giveon en Daniel Caesar die lange tijd de belangrijkste kanshebber op nummer 1 leek te zijn, zakt nu naar nummer 3.

Snelle weet ondertussen ook met In De Schuur te profiteren; deze week klimt zijn track met Ronnie Flex tien plaatsen omhoog naar nummer 13. Toch is dat niet de snelste stijger want dat label hangt nu aan Save Your Tears. De track van The Weeknd staat inmiddels 17 weken in de Streaming Top 40 en leek vorige week richting de uitgang te bewegen. Afgelopen vrijdag verscheen er een remix van de track met daarop de toegevoegde vocalen van Ariana Grande. Door die toevoeging klimt Save Your Tears nu 23 plaatsen naar nummer 14. Eerder stond Save Your Tears op nummer 9 waar de hit de afgelopen zeven weken lager in de lijst stond.

Without You van The Kid Laroi is met 6 plekken verlies (op nummer 20) de snelste zakker. De Streaming Top 40 telt drie nieuwe hits onder aanvoering van Majestic en Boney M.; Rasputin komt de lijst binnen op nummer 22.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) MONTERO (CALL ME BY YOUR NAME)- Lil Nas X

14 (37) SAVE YOUR TEARS / SAVE YOUR TEARS – REMIX- The Weeknd / The Weeknd & Ariana Grande

22 (--) RASPUTIN- Majestic x Boney M

24 (--) ZIJ AAN ZIJ- Kinderen Voor Kinderen

37 (--) RISE- Lost Frequencies