Memories blijft meest gedraaide track

- Hitlijsten

 Maroon 5
Memories blijft meest gedraaide track

Voor de derde week is Memories van Maroon 5 de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

Vorige week wist de groep rond Adam Levine de eerste plek over te nemen van Circles van Post Malone. Die track staat nu, net als vorige week, op nummer 2 en wordt ook deze week gevolgd door Don’t Start Now van Dua Lipa op plek 3.

Drie weken geleden stond The Weeknd met zijn Blinding Lights al een weekje op nummer 1. De afgelopen twee weken moest de Canadese zanger genoegen nemen met een plekje buiten de top 10 maar deze week krabbelt de track weer omhoog. Daardoor zien we Blinding Lights nu op nummer 5. Used To Love, de track die Martin Garrix met Dean Lewis maakte, staat voor het eerst in de top 10 op plek 8.

Het afgelopen jaar hebben we de hits van Chef’Special op de radio moeten missen. Into The Future schoof weliswaar mee naar 2019 maar kwam dat jaar al niet verder dan nummer 34 waar het eind 2018 met een 22e plek de beste prestatie wist neer te zetten. Met hun nieuwste track is de start al meteen voortvarender want Trouble is de hoogste van vier binnenkomers. De Alarmschijf van afgelopen week, Yummy (van Justin Bieber), komt voorzichtig binnen in de lijst op nummer 34. Adore You van Harry Styles springt door de lijst. Na binnenkomst op nummer 23 zakte de track vorige week naar nummer 39 om deze week weer de snelste stijger te zijn op nummer 22.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) MEMORIES- Maroon 5
Bekijk hier de songtekst voor Memories

17 (--) TROUBLE- Chef’Special
Bekijk hier de songtekst voor Trouble

22 (39) ADORE YOU- Harry Styles
Bekijk hier de songtekst van Adore You

24 (--) DEZE IS VOOR MIJ- Suzan & Freek
Bekijk hier de songtekst voor Deze Is Voor Mij

29 (RE) FAMILY- The Chainsmokers x Kygo
Bekijk hier de songtekst van Family

34 (--) YUMMY- Justin Bieber
Bekijk hier de songtekst van Yummy

38 (--) EVERYDAY LIFE- Coldplay
Bekijk hier de songtekst van Everyday Life