Martin Garrix evenaart Afrojack met aantal weken in Top 40

- Hitlijsten

 Calvin Harris Rihanna Katy Perry David Guetta Armin Van Buuren Afrojack Martin Garrix
Martin Garrix

Martin Garrix staat sinds afgelopen vrijdag evenveel weken in de top 40 als Afrojack en Katy Perry. Alle drie de artiesten stonden elk in totaal 238 weken in onze hitlijst. Maar één andere Nederlandse artiest behaalde meer weken in de Top 40 dit decennium.

Martin Garrix staat deze week op de twintigste plaats in de Top 40 met zijn hit Summer Days. Dat betekent dat de dj in totaal nu 238 weken in de Top 40 staat met zijn tracks. Maar één andere Nederlandse artiest wist meer weken in de lijst te staan. Armin Van Buuren brengt zijn aantal weken met Hoe Het Danst nu op 242 weken. 

View this post on Instagram

🕺🏻

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

David Guetta langst in Top 40
De artiest die dit decennium het allerlangst in de Top 40 staat, is wederom een dj. David Guetta stond met onder andere de hits Dangerous, Flames, Hey Mama en Another Life 503 weken in de Top 40. Sinds 2010 heeft de dj 37 tracks de Top 40 binnen gekregen. Deze nummers stonden bij elkaar meer dan negen jaar in onze hitlijst, wat bijna dit hele decennium is. Chapeau David Guetta! 

Rihanna en Calvin Harris ook podiumplaats
Na David Guetta komen Rihanna en Calvin Harris op de tweede en derde plek van meeste weken in Top 40. Rihanna komt een stuk na David Guetta met 390 weken in de Top 40 en vlak daarna volgt ook Calvin Harris met 350 weken in de Top 40. Het zal nog een tijdje duren voordat David Guetta ingehaald wordt met zijn 503 weken in de enige echte hitlijst van Nederland! 

Check hieronder de Top 5 van artiesten met meeste weken in de Top 40 dit decennium:

Martin Garrix evenaart Afrojack met aantal weken in Top 40

Check de songtekst van Martin Garrix zijn huidige Top 40-hit Summer Days

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!