Mark en Miley opnieuw meest gedraaid

- Hitlijsten

 Mark Ronson Miley Cyrus
Mark Ronson | Miley Cyrus

Nothing Breaks Like A Heart is voor de vijfde achtereenvolgende week de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

De track van Mark Ronson en Miley Cyrus staat inmiddels voor de negende week bij de drie meest gedraaide hits op de radio en nu voor de vijfde keer bovenaan. De voornaamste concurrent van vorige week, Als Het Avond Is (van Suzan en Freek) kwam toen van 10 naar nummer 2. Deze week levert dat duo weer drie plekken in op nummer 5. Ondertussen dringen nu Power Over Me (van Dermot Kennedy, op nummer 2) en Speechless (van Robin Schulz en Erika Sirola, op nummer 3) aan als nieuwe kanshebbers.

De Alarmschijf van vorige week, Rollercoaster (van Danny Vera), is met 17 plaatsen winst de snelste stijger in de lijst van radiohits en komt daarmee op nummer 21. Minder goed vergaat het Youngblood (van 5 Seconds Of Summer) na 32 weken in de lijst is de boyband met 11 plaatsen verlies de snelste zakker in de lijst. Wek keert de groep met Who Do You Love Now terug in de lijst; de samenwerking met The Chainsmokers is op nummer 31 de hoogste van drie binnenkomers.

Bij die binnenkomers zien we deze week slechts één echte nieuwe; Pretty Shining People van George Ezra staat in de eerste week op nummer 37.

De volledige Airplay Top 40 lees je hier.

1 ( 1) NOTHING BREAKS LIKE A HEART- Mark Ronson feat: Miley Cyrus
Bekijk hier de songtekst van Nothing Breaks Like A Heart

21 (38) ROLLER COASTER- Danny Vera
Bekijk hier de songtekst van Roller Coaster

31 (RE) WHO DO YOU LOVE- The Chainsmokers ft. 5SOS
Bekijk hier de songtekst van Who Do You Love

37 (--) PRETTY SHINING PEOPLE- George Ezra
Bekijk hier de songtekst van Pretty Shining People