Mark en Miley blijven meest gedraaid

- Hitlijsten

 Mark Ronson Martin Garrix Miley Cyrus
Miley Cyrus

Nothing Breaks Like A Heart is voor de tweede week de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

Net als vorige week bezetten Miley Cyrus en Mark Ronson de eerste plek van de Airplay Top 40. Nielson, die met IJskoud al twee weken op nummer 1 stond, staat nu voor de derde keer op de tweede plek. High Hopes van Panic! At The Disco weet in de 17e week nog een plek te winnen en staat daardoor nu voor het eerst in de top 3. Het lijkt er overigens op dat er geen lange periode zal volgen want afgelopen week werd duidelijk dat Hey Look Ma, I Made It de nieuwe single is. Qmusic riep het nummer afgelopen vrijdag uit tot Alarmschijf.

Er zijn meer hoogtepuntjes te bespeuren. Zo staat ook Bad Liar (van Imagine Dragons) voor het eerst in de top 5 en klimt Before I Go (van Guy Sebastian) met zes plaatsen winst (op nummer 6) voor het eerst de top 10 in.

De snelste stijger in de lijst is voor Lady Gaga en Bradley Cooper. De Oscar-winnende single klimt 8 plaatsen naar nummer 14. Eerder al stond de hit uit A Star Is Born op nummer 12. Een stuk minder goed vergaat het Martin Garrix en Bonn. Deze week leveren ze met No Sleep liefst 21 plaatsen in waarmee ze niet alleen naar nummer 39 zakken maar ook tot onder hun vorige hit zakken. High On Life staat nu een half jaar in de Airplay Top 40 en klimt 3 plaatsen naar nummer 29.

Twee nieuwe nummers hebben het tot de Airplay Top 40 weten te schoppen. Daarbij is de Alarmschijf van Davina Michelle, Skyward, de hoogste binnenkomer op nummer 16.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) NOTHING BREAKS LIKE A HEART- Mark Ronsin feat: Miley Cyrus
Bekijk hier de songtekst van Nothing Breaks Like A Heart

14 (22) SHALLOW- Lady Gaga & Bradley Cooper
Bekijk hier de songtekst van Shallow

16 (--) SKYWARD- Davina Michelle
Bekijk hier de songtekst van Skyward

23 (--) HERE WITH ME- Marshmello ft. Chvrches
Bekijk hier de songtekst van Here With Me