Love Nwantiti heerst op streaming

- Hitlijsten

 CKay ElGrandeToto
Love Nwantiti heerst op streaming

CKay en consorten zijn oppermachtig in de Streaming Top 40 met de verschillende versies van Love Nwantiti (Ah Ah Ah).

Vorige week wist de Nigeriaanse CKay al naar de leiding van de lijst te klimmen en deze week weet hij zijn voorsprong alleen maar uit te breiden. Voor het resultaat zijn momenteel het origineel, de DJ Yo & Ax'el remix en de North African remix verantwoordelijk. Daardoor profiteren ook ElGrandeToto, DJ Yo en Ax’el van een nummer 1-notering. Bon Gepakt van Donnie en René Froger staat voor de derde week op nummer 2. Pepas van Farruko stond de afgelopen drie weken op nummer 4 en weet nu, voor het eerst, de top 3 te bereiken.

Terwijl Bad Habits blijft zitten op nummer 7 weet Ed Sheeran met Shivers een tweede track in de top 10 te zetten. Ook Elton John en Dua Lipa bereiken deze week die top 10 met Cold Heart. Shouse (Love Tonight) en Lil Nas X (Industry Baby met Jack Harlow) vallen nu buiten het bovenste kwart. Lil Nas X ziet ondertussen ook de opvolger van Industry Baby, Thats What I Want, zakken. De vierde single van zijn Montero-album was vorige week de hoogste nieuwe op nummer 26 maar levert nu vijf plaatsen in. Het verlies is nog lang niet zo dramatisch als dat van Gabber. Het nummer van Tino Martin en Lil Kleine wist vorige week 19 plaatsen winst te boeken en was daarmee toen de snelste stijger. Deze week gaan er 20 posities af en dat maakt Gabber nu juist weer de snelste zakker en hekkensluiter in de Streaming Top 40.

De afgelopen drie weken wilde het met Don’t Be Shy van Tiësto en Karol G nog niet echt vlotten. Zo kwam de track nog niet verder dan nummer 32. Deze week zit de snelheid naar boven er dan wel in want met 10 plaatsen winst is het de snelste stijger op nummer 22.

In de Streaming Top 40 zien we deze week drie nieuwe binnenkomers. My Universe, de track van Coldplay en BTS, is daarbij de enige internationale. De Brits/Zuid-Koreaanse samenwerking is nieuw op nummer 27.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) LOVE NWANTITI (AH AH AH) + REMIXES- CKay + ElGrandeToto + Dj Yo & Ax’el

22 (32) DON’T BE SHY- Tiësto & Karol G

27 (--) MY UNIVERSE- Coldplay x BTS

33 (--) VREEMDE VOOR MIJ- Sigourney K & Sevn Alias

35 (--) IBIZA- Bilal Wahib