Love Nwantiti 6e week meest gestreamd

- Hitlijsten

 CKay ElGrandeToto DJ Yo Ax'el
Love Nwantiti 6e week meest gestreamd

CKay heeft met de verschillende versies van Love Nwantiti ook deze week de meest gestreamde track van ons land te pakken.

De complete top 4 van de Streaming Top 40 is ongewijzigd. Pepas staat voor een tweede week op nummer 2, Easy On Me voor een tweede week op nummer 3 en Bon Gepakt voor een derde week op nummer 4. Drie weken geleden zat de complete top 6 van de Streaming Top 40 vast. Toen stonden ook deze hits in de top 4 maar in een andere volgorde.

Net als vorige week klimt Flemming drie plaatsen en dat brengt Amsterdam nu voor het eerst in de top 5. In de top 10 zien we één nieuwe track – Do It To It van Acraze klimt 7 plaatsen en komt daarmee, in de derde week, op nummer 8. De meeste winst is weggelegd voor Cristian D en Brysa die met Le Bled nu 14 plekken winst pakken en daarmee op nummer 19 komen. In omgekeerde richting gaat het een stuk minder snel. Drie hits leveren deze week vijf plaatsen in en van dat drietal ‘snelste zakkers’ is Remember van Becky Hill en David Guetta de laagst genoteerde op nummer 33.

De Streaming Top 40 telt vijf binnenkomers en daarbij ontbreken Nederlandse bijdragen. Silk Sonic pakt met Smokin Out The Window de hoogste nieuwe op nummer 21. Eerder dit jaar kende Skate een meer bescheiden binnenkomst (op 40) waar Leave The Door Open startte op nummer 14 om vervolgens tot plek 11 te komen.

Bij de binnenkomers zien we deze week ook de rentree van All I Want For Christmas. In de afgelopen vijf jaar was de binnenkomst van een kersthit nog niet eerder zo vroeg. In 2017 en 2018 gebeurde dat nog in december, in 2019 eind november en vorig jaar op 21 november. De klassieker van Mariah Carey wist de afgelopen drie jaar de eerste plaats in de Streaming Top 40 te bereiken.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) LOVE NWANTITI (AH AH AH) + REMIXES- CKay + ElGrandeToto + Dj Yo & Ax’el

19 (33) LE BLED- Cristian D & Brysa

21 (--) SMOKIN OUT THE WINDOW- Silk Sonic [Bruno Mars & Anderson .Paak]

36 (--) TALK ABOUT- Rain Radio & DJ Craig Gorman

37 (--) GHOST- Justin Bieber

38 (--) ALL TOO WELL (TAYLOR’S VERSION)- Taylor Swift