Love Not War meest gedraaid

- Hitlijsten

 Jason Derulo Nuka
Love Not War meest gedraaid

Love Not War – The Tampa Beat is de meest gedraaide track op de Nederlandse radio.

De samenwerking tussen Jason Derulo en Nuka wist vorige week voor het eerst een plekje in de top 3 te krijgen en heeft nu dus ook de laatste twee stappen voorwaarts weten te zetten. The Business, de track waarmee Tiësto vorige week nog opnieuw op nummer 1 wist te komen, keldert 7 plaatsen naar beneden. In november van het vorige jaar was Golden van Harry Styles de overtreffende trap van die val door van 1 naar 20 te zakken. Dat kwam echter door het wegvallen van de extra draaibeurten als Alarmschijf.

De Alarmschijf van afgelopen week, Floating Through Space van Sia en David Guetta, is de enige nieuwe binnenkomer in de lijst. De track knalt de Airplay Top 40 binnen op nummer 2. Ondertussen levert de voorganger van het duo, Let’s Love, behoorlijk in door 12 plaatsen te zakken naar nummer 18. Dat maakt de track overigens niet de snelste zakker; zowel The Wellerman (van Nathan Evans) als You Broke Me First (van Tate McRae) zakken 22 plaatsen omlaag naar respectievelijk nummer 29 en nummer 33.

Deze week keren Anyone (Justin Bieber) en Who’s Laughing Now (Ava Max) terug in de top 10 waar we Hypnotized (Purple Disco Machine & Sophie And The Giant) voor het eerst mogen verwelkomen. Sheppard is ondertussen hard op weg naar de top 10; Learning To Fly klimt 22 plaatsen omhoog en is daarmee de snelste stijger in de lijst.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 3) LOVE NOT WAR- Jason Derulo x Nuka

2 (--) FLOATING THROUGH SPACE- Sia x David Guetta

13 (35) LEARNING TO FLY- Sheppard