Liar en Circles zijn nieuw in de Top 40

- Hitlijsten

 Camila Cabello Post Malone
Camila Cabello

Circles van Post Malone is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 40. Ook ex-Alarmschijf Liar van Camila Cabello staat al tussen de 40 populairste tracks van Nederland.

29. CIRCLES – Post Malone

Een week geleden verscheen het nieuwe album van Post Malone. Het derde van de Amerikaanse rapper, die eigenlijk Austin Post heet, staat vol samenwerkingen met bekende collega’s. SZA, Future, Halsey en zelfs rocklegende Ozzy Osbourne, allemaal hebben ze een bijdrage geleverd aan Hollywood’s Bleeding, zoals het album heet. Circles is na Goodbyes (samen met Young Thug) en het filmthema uit Spider-Man: Into The Spider-Verse, Sunflower (met Swae Lee), de derde track van het album in de Top 40. In de clip zie je Post Malone als ridder op een middeleeuws slagveld, waar hij als laatste overlevende is overgebleven. De komende maanden gaat Post Malone op tournee door Noord-Amerika.

35. LIAR – Camila Cabello

Terwijl het duet van Camila Cabello en Shawn Mendes, Seňorita, voor de elfde week op nummer 1 staat in de Top 40, komt de nieuwste hit van de 22-jarige Cubaans-Amerikaanse de lijst binnen. Liar is de voorloper op een nieuw album, dat dit najaar zal verschijnen. Deze single werd tegelijk uitgebracht met een andere track van datzelfde album: Shameless. Die duikt vooralsnog echter niet op in de Top 40. Wel staat Camila ook nog in de Tipparade, want ze doet, net als Cardi B., mee op South Of The Border. Dat is de nieuwste track van Ed Sheeran. De titel van haar nieuwe album wordt Romance. Toepasselijk, want sinds kort heeft Camila, zoals je vast weet, een relatie met Shawn Mendes. Qmusic koos Liar als Alarmschijf.

Foto: BSR Agency